× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πρωτιά για τη Μυτιληνιά Ειρήνη Τσακίρη

Στο Ευρωπαϊκό τουρνουά τένις U16

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/8/2022

Πρωτιά για τη Μυτιληνιά Ειρήνη Τσακίρη

Πρωτιά για την Μυτιληνιά αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη Τσακίρη στο ευρωπαϊκό τουρνουά U16 που διεξάγεται στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.Η Τσακίρη μαζί με την συναθλήτρια της Ειρήνη Χατζηαβραάμ από την Καβάλα κατέλαβαν την πρώτη θέση. 

Ειδικότερα στον τελικό η Ειρήνη με συμπαίκτρια την Ελένη Χατζηαβρααμ του
Α.Ο.Α.Πρωταθλητων Καβάλας, επιβλήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και
κατάφεραν μετά από έναν ωραίο αγώνα ,να πάρουν την πρώτη θέση,κερδίζοντας το Ελληνικό δίδυμο Συσκου Ευγενείας και Τσετσου Ελένης 7-5/6-4.Για την Ειρήνη είναι ο δεύτερος συνεχόμενος Ευρωπαϊκός τίτλος, που φαίνεται να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική φόρμα. Στο ίδιο Τουρνουά , αλλά στα μονά η Ειρήνη έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και αποκλειστικε.Επίσης η Αθανασία Τσακίρη , αδερφή της Ειρήνης ,αν και 13 ετών,κατάφερε στο ίδιο Τουρνουά να κάνει μια νίκη και να φτάσει στις 32
καλύτερες αθλήτριες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ