× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Beauty House: Η ομορφιά βρήκε το σπίτι της και εσείς τον εαυτό σας

Στο 18 της Κομνηνάκη μια μοναδική προσφορά έως τέλος Οκτωβρίου για αδυνάτισμα με VACU-therm

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/10/2019

Beauty House: Η ομορφιά βρήκε το σπίτι της και εσείς τον εαυτό σας

Πολλές ασχολούνται με την ομορφιά, όμως, το σπίτι της ομορφιάς είναι ένα και μοναδικό και αυτό λέγεται «Beauty House».

Αμέτρητες υπηρεσίες περιποίησης σώματος, προσώπου, νυχιών και μακιγιάζ και μια μοναδική προσφορά που λήγει τέλος Οκτωβρίου.

Μόνο με 150 ευρώ το εξάμηνο αδυνάτισμά με το σύστημα VACU-therm.
Μέσα στο Vacu θα απολαύσεις ένα χαλαρωτικό λεμφικό μασάζ, με το οποίο ο οργανισμός σου θα αποβάλει τοξίνες, λίπος και κυτταρίτιδα!

Σε ποια σημεία του σώματος βοηθά;
Μπορεί το Vacu Power να καλύπτει το σώμα από τη μέση και κάτω, τα oφέλη της εξάσκησης όμως με την μέθοδο αυτή φαίνονται σε όλο το σώμα.
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δεις διαφορά στους μηρούς, τους γοφούς, τις γάμπες, την κοιλιά, ακόμη και τα χέρια.

Πιο συγκεκριμένα η μέθοδος Vacu συμβάλει:
– στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
– στην μείωση πόντων από την περιφέρεια και «διορθώνει» το σχήμα του σώματος
– στον περιορισμό της κατακράτησης υγρών – που όπως γνωρίζεις επιδεινώνουν την κυτταρίτιδα – και του πρηξίματος
– στην άυξηση του μεταβολικού ρυθμού που πολύ απλά σημαίνει πως το σώμα σου καίει περισσότερες θερμίδες
– στην σύσφιξη και εκγύμναση των γοφών και των κάτω άκρων
– στη βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας

Εκτός όμως από το VACU-therm μπορείτε να επιλέξετε από τις αμέτρητες παροχές
του «Beauty House».

Στο Beauty House, η Ρηνούλα, η Δούκα, η Πέγκυ, η Θέρα, η Βαγγελιώ και η Μαρία είναι μία από εμάς. Με τη διαφορά ότι εκτός του ότι είναι εξειδικευμένες στο αντικείμενο της αισθητικής πάνω από 10 χρόνια, είναι και ακούραστες στον τομέα τους. Επιδιώκουν πώς και πώς να βρουν νέες τεχνικές, από το μακιγιάζ έως τα νύχια, από το μασάζ έως την αποτρίχωση κι από το αδυνάτισμα έως τη γυμναστική.

Και τις βρίσκουν γιατί συμμετέχουν σε κάθε καινοτόμο σεμινάριο, ώστε να βρίσκουν αυτό που ταιριάζει σ’ εσένα, εξατομικευμένα.

Πίστεψέ μας, οι οικοδέσποινες γνωρίζουν πολύ καλά κι από πρώτο χέρι πώς είναι η καθημερινότητα μέσα στην κρίση, γι’ αυτό και θα δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα και το πρόσωπό σου. Αξίζει να ρωτήσεις τις ίδιες και να τις εμπιστευτείς.

Για το πρόσωπο: Καθαρισμός, ενυδάτωση, βαθιά απολέπιση (φυτοπίλινγκ), σύσφιγξη και ανόρθωση, θεραπείες αντιγήρανσης, ειδικές θεραπείες, εξτένσιον βλεφαρίδας, διόρθωση περιγράμματος προσώπου, θεραπεία ακμής, θεραπεία μυοτόνωσης, σχηματισμός φρυδιών, tattoo φρυδιών κ.ά.. Επίσης οι έμπειρες αισθητικοί του Beauty House εφαρμόζουν και φυσικό λίφτινγκ προσώπου, τα αποτελέσματα του οποίου είναι μοναδικά.

Νύχια: Μανικιούρ, πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, φυσική ενίσχυση, φυσική ενίσχυση με τζελ, συντήρηση ονυχοπλαστικής και nail art, και θεραπεία παραφίνης που αποτελεί μια νέα υπηρεσία περιποίησης των ταλαιπωρημένων νυχιών.
Για το σώμα: Ηλεκτροθεραπεία (για σύσφιγξη, κυτταρίτιδα, λιποδιάλυση), θερμοκουβέρτα (για σύσφιγξη, κυτταρίτιδα, αποτοξίνωση), θεραπεία για ραβδώσεις (ραγάδες) και λιπομέτρηση.

Αποτριχώσεις: Με κερί αζουλενίου, με 3G Film κερί, ριζική αποτρίχωση, αντρική αποτρίχωση. Επίσης εφαρμόζεται και νέα τεχνική για μόνιμη αποτρίχωση με παλμικό φως που μπορεί κάθε γυναίκα να κάνει μια δοκιμή εντελώς δωρεάν.
Μασάζ – Θεραπείες χαλάρωσης: Σοκολατοθεραπεία, μασάζ μυοχαλαρωτικό, λεμφικό μασάζ, πίλινγκ σώματος.

Μακιγιάζ: Βραδινό, νυφικό πακέτο, εκδηλώσεων εξωτερικό (στο σπίτι), μάθημα μακιγιάζ και face painting για εκδηλώσεις και παιδικά πάρτι.

Κλείσε ραντεβού στο 2251048869.
Beauty House, Κομνηνάκη 18 Μυτιλήνη

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ