× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Βαρκάδα από τη Σκάλα Λουτρών στο Τάρτι

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/9/2022

Βαρκάδα από τη Σκάλα Λουτρών στο Τάρτι
Νικόλας Αθανάσης

Βαρκάδα από τη Σκάλα Λουτρών στο Τάρτι και επιστροφή, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, οργανώνει ο Πεζοπορικός Σύλλογος Ορειάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί μακριά από τα φώτα και το θόρυβο της πόλης είναι η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου! Σκεφτήκαμε να δώσουμε και μια διαφορετική καλοκαιρινή νότα στη νέα μας συνάντηση… Βαρκάδα! Θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας μέσα στη γαλήνια αγκάλη του Κόλπου Γέρας για να βγούμε στα βαθιά και καταγάλανα νερά του Αιγαίου απ' όπου θα συνεχίσουμε τη πλεύση μας παράλληλα με τις νότιες ακτές του νησιού μας ως το Τάρτι! Εκεί θα δροσιστούμε στα κρυστάλλινα νερά της ομώνυμης παραλίας καθώς θα απολαμβάνουμε τα μαγευτικά πορτοκαλοκόκκινα χρώματα του ουρανού κατά τη δύση του ηλίου. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής όπου θα μας βρει και η ανατολή του κατακόκκινου "Φεγγαριού του θερισμού". Δηλαδή θα ζήσουμε διπλή βαρκάδα, δροσιστικό μπάνιο και χαλάρωση στο Τάρτι, ηλιοβασίλεμα αλλά και ανατολή πανσελήνου όλα στην ίδια εξόρμησή μας!
Ραντεβού το Σάββατο 10/09 στις 16:00 στη Σκάλα Λουτρών απ' όπου θα μας πάρει το καράβι για να μας αφήσει στo Τάρτι. Εκεί θα παραμείνουμε ως το ηλιοβασίλεμα και έπειτα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για τη Σκάλα Λουτρών όπου και θα δειπνήσουμε σε ταβέρνα της περιοχής.
Μαζί σας να έχετε μαγιό και πετσέτα.
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας Επόμενο) για το καράβι και για το κυρίως πιάτο της αρεσκείας σας το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00 ώστε να ενημερώσουμε τον ταβερνιάρη για τις προτιμήσεις μας. Οι θέσεις στα καράβια (υπάρχει σε αναμονή και 2ο σε περίπτωση που χρειαστεί) είναι περιορισμένες και γι' αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως. Η τιμή του εισιτηρίου θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή και θα κυμανθεί μεταξύ 8€ και 10€.
Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής σας είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας. Από εκεί και μετά θα υποχρεούστε σε καταβολή τόσο του αντιτίμου των 5€ για το καράβι όσο και 5€ για την ταβέρνα (με βάση τις επιλογές σας) τα οποία θα πληρώνονται στην επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας.
Καλή μας αντάμωση!»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συσκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο οδικός άξονας Αγίας Παρασκευής – Πέτρας και η αξιοποίηση του Σάρλιτζα
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξηση των πόρων της ΚΑΠ ζητά η Νέα Αριστερά

Δείτε εδώ ολόκληρο το πλαίσιο των προτάσεων του κόμματος για την αναθεώρηση της ΚΑΠ αλλά και του Στρατηγικού Σχεδίου της χώρας.
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πέθανε ο 27χρονος Γιώργος Βογιατζής

Στον ντόπιο, φοιτητή και μεταπτυχιακό του Τμήματος Ωκεανογραφίας εύχονται «καλό ταξίδι στους Ωκεανούς των Ουρανών»
ΧΩΡΙΑ

Πένθος στη Μόρια

Εφυγε από τη ζωή η 49χρονη Ολγα Τακτικού
ΧΩΡΙΑ

«Όχι στην ιδιωτικοποίηση του Φράγματος Ερεσού»

Ανακοίνωση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Πρωτοβουλία Ερεσού»
ΧΩΡΙΑ

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Παλαιόκηπο της Γέρας

«Η Κοινότητα ενωμένη για τη Ζωή και την Αλληλεγγύη» δηλώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευστράτιος Καραβασίλης
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Λέσβο

Την Παρασκευή σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες προσγειώνεται στη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα και του βουλευτή Χαράλαμπου Αθανασίου
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αντικατάσταση των φωτιστικών στην πλατεία Δημαρχείου της Αγιάσου

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αθανασίου με Κολοκοτρώνη

Ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τον νέο Στρατηγό της 98 ΑΔΤΕ σημαντικά θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την ασφάλεια της περιοχής μας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση»

Σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Μυτιλήνης του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι