× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τα «χώνει» ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος σ’ αυτούς που βλέπουν το… γκαζόν!

Με ποιους τα βάζει και για ποια σενάρια για τη Δυτική Λέσβο;

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 15/10/2019

Τα «χώνει» ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος σ’ αυτούς που βλέπουν το… γκαζόν!

Απηυδισμένος από την κάθε λογής παραφιλολογία φαίνεται ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, ο οποίος ενώ κάνει αγώνα δρόμου ανάμεσα σε… σοβάδες και τη διάρθρωση νέων υπηρεσιών του Δήμου, με την παράλληλη εξυπηρέτηση των πολιτών, έχει να ακούει και το κάθε λογής ευφυολόγημα. Τώρα, από… αδειανούς προέρχεται; Από πολιτικές σκοπιμότητες; Δεν ανοίγει ακριβώς τα χαρτιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος πάντως δεν κρατήθηκε και σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Το να καίγεται το σπίτι σου και να ασχολείσαι με το αν ο διπλανός κούρεψε σωστά το γκαζόν της αυλής του είναι κάτι που με ξεπερνά. Ασχοληθείτε ρε παιδιά με τα υπαρκτά και αφήστε αυτά που ΘΑΑΑ γίνουν. Εκτός αν είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία για να καλυφθούν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και κάνετε την προσπάθεια σας να ανοίξετε και αλλού μέτωπο. Κατά τα λοιπά, ναι το διαψεύδω. Ο ήλιος αύριο δεν θα ανατείλει από την Δύση.Προς το παρόν τουλάχιστον και από ότι ξέρω. Κάτι άλλο;Υ. Γ. Για την φωτιά που λέγαμε, ένα πυροσβεστικό διαθέτει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και μπορεί να το στείλει όπου παραστεί ανάγκη.Αντιπερισπασμός (ετυμ) :Ενέργεια που έχει σκοπό να στρέψει την προσοχή το αντιπάλου σε άλλη κατεύθυνση. Αραμπάς :Παλαιό μεταφορικό μέσο. Hot spot:Κέντρο διαπίστευσης και υποδοχής προσφύγων. Hot spot πάνω σε αραμπά :Είδος hot spot που υπάρχει μόνο στον Δήμο Δυτικής Λέσβου και κινείται μεταξύ Αχλαδερής και Μονής Λειμώνος.Υπάρχει αγωγιάτης, υπάρχουν και κάποιοι που άθελά τους σπρώχνουν τον αραμπά. Πονηρός πολιτευτής :Αυτό δεν θέλει επεξήγηση. Μεγάλη μπουκιά φάγε, μεγάλο λόγο μη πεις:παλαιά κινεζική παροιμία.»

Με την εκ νέου ένταση των προσφυγικών ροών, τον πόλεμο να μαίνεται στη Συρία με την τουρκική εισβολή, το ΚΥΤ Μόριας να καταγράφει ρεκόρ φιλοξενουμένων, αιτούντων άσυλο, άνθρωποι του περιβάλλοντός του (;) ή πολιτικοί εχθροί διακινούν σενάρια για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Τραγική ειρωνεία ότι για τον Δήμο Μυτιλήνης, όπου έχει ανακοινωθεί νέα δομή στην Αγιάσο, ισχύει το ρεκόρ στο ΚΥΤ Μόριας και μια σειρά άλλα ζητήματα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης δεν έχει τοποθετηθεί. Γι’ αυτά, αλλά και για το καμένο Χοτ- Σποτ της Σάμου ο Περιφερειάρχης δεν έχει τοποθετηθεί. Οι…  άλλοι που επωφελούνται πολιτικά σπέρνοντας διχόνοια κατά καιρούς έχουν σιωπήσει για όλ’ αυτά και έννοια τους είναι ένα υποθετικό χοτ- σποτ (ίσως), το αν θα μπαρκάρει πλοίο με διασώστες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ή κατά βάση το γκαζόν!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ