× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Moria Run 2022» από την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στη Μόρια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/9/2022

«Moria Run 2022» από την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA), στο πλαίσιο δράσεών της για το 2022,διοργανώνει την Κυριακή 18/09/2022 και ώρα 18:00 στην περιοχή της Μόριας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τοναγώνα δρόμου «Moria Run 2022» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δηλώσουν συμμετοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο βασικές διαδρομές του αγώνα, μήκους 5 km και 14 km,θα είναι κυκλικές με σημείοεκκίνησης και τερματισμού στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο της Μόριας, ενώ θα υπάρχει και διαδρομή για παιδιά (με συνοδεία κηδεμόνα), μήκους 1km.

Για τη συμμετοχή στις βασικές διαδρομές των 5km και 14km η συνδρομή ανέρχεται σε10 €, ενώ για τη συμμετοχή παιδιών (στη διαδρομή του 1 km)δεν θα υπάρχει συνδρομή. Τα έσοδα της διοργάνωσης πρόκειται να διατεθούν για κοινωφελή σκοπό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους ηλεκτρονικά, έως την 12:00 ώρα της 18/09/2022,μέσω της σελίδας στο facebook«IPALESVOSGREECE» ή ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους και συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες φόρμες, όπου είναι διαθέσιμες και όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τη συμμετοχή στη διοργάνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασική διαδρομή 14 km: https://forms.gle/uRCSViNiceUtL6Tf6

Βασική διαδρομή 5km: https://forms.gle/TBJfjTpjjjmsS96i6

Παιδική διαδρομή 1 km: https://forms.gle/daFhf48dFuVnuBP58

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ