× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τεράστια πρόκριση ‑ υπέρβαση για Αιολικό!

Πέταξε εκτός Κυπέλλου Ελλάδας τη Νίκη Βόλου, ομάδα της Football League, νικώντας 1-0 στον "Ταρλά"

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/10/2019

Τεράστια πρόκριση ‑ υπέρβαση για Αιολικό!
Sportlesvos.gr

Τη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε ο Αιολικός κόντρα στη Νίκη Βόλου στην 3η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε με γκολ του Γιώργου Σοφιάνη στο 13ο λεπτό, έχοντας σε εξαιρετική μέρα και τον νεαρό τερματοφύλακα Νίκο Σφύρλα, ο οποίος με τις σωτήριες επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα της Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη στην επανάληψη, δημιουργώντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Αιολικού, με μοιραίο παίκτη τον Καπό, που νικήθηκε κατά κράτος από τον νεαρό κίπερ των Μυτιληνιών.

Πλέον στην 4η φάση του θεσμού ο Αιολικός θα υποδεχθεί στον "Ταρλά" τον Απόλλωνα Σμύρνης, ομάδα της Super League 2, σε αγώνα που, αν δεν αλλάξει κάτι από την ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου. Στην 5η φάση του θεσμού, τον αντίπαλό της από το συγκεκριμένο ζευγάρι περιμένει ήδη η ομάδα της Λαμίας, που αγωνίζεται στην Super League 1.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ