× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεχίζεται η μεγάλη έκθεση φωτογραφίας για τη Μικρασιατική καταστροφή

«Μικρασία, αλησμόνητες πατρίδες. Από τη Μεγάλη Ιδέα στην Καταστροφή» ο τίτλος της έκθεσης που θα λειτουργεί μέχρι τις 2 Οκτωβρίου οργανωμένη από το Σύλλογο Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών και το Σύλλογο κατοίκων συνοικιών Κουλμπάρας και Κιόσκι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/9/2022

Συνεχίζεται η μεγάλη έκθεση φωτογραφίας για τη Μικρασιατική καταστροφή

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στο χώρο της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης στο κάτω κάστρο της πόλης, η μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μικρασία, αλησμόνητες πατρίδες. Από τη Μεγάλη Ιδέα στην Καταστροφή».
Ήδη έχει δεχθεί πολλές επισκέψεις ενώ αξιοσημείωστη είναι η ροή προς αυτήν μαθητών σχολείων στα πλαίσια οργανωμένων σχολικών περιπάτων στην όμορφη αυτή και ιστορική περιοχή της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην έκθεση φιλοξενούνται μοναδικές πολλές από τις οποίες άγνωστες φωτογραφίες, που φωτίζουν σπάνια στιγμιότυπα από την Μικρασιατική εκστρατεία, την καταστροφή, τον ξεριζωμό, την πρώτη εγκατάσταση των προσφύγων, καθώς και φωτογραφίες από τις αλησμόνητες Μικρασιατικές πατρίδες.

Ώρες λειτουργίες της έκθεσης, καθημερινά από τις 6,30 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ. Σαββατοκύριακα η έκθεση θα λειτουργεί πρωί 11 με 1 και από τις 6,30 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ.

Επισκέψεις σχολείων το πρωί, πραγματοποιούνται μετά από συνεννόηση με τους διοργανωτές, στο τηλέφωνο 6980767000.Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.



ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ