× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Κατέθεσαν και την ψυχή τους οι ποδοσφαιριστές!»

Ο προπονητής του Αιολικού, Γιάννης Γεωργαράς, μίλησε Στο Νησί 99FM για την ιστορική πρόκριση επί της Νίκης Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδας

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 17/10/2019

«Κατέθεσαν και την ψυχή τους οι ποδοσφαιριστές!»

Στο Νησί 99FM και την εκπομπή «99 Και Σήμερα» φιλοξενήθηκε το πρωί ο προπονητής του Αιολικού, Γιάννης Γεωργαράς, συζητώντας για την ιστορική πρόκριση της ομάδας της Μυτιλήνης επί της Νίκης Βόλου στην 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πολύπειρος προπονητής επεσήμανε πως τόσο η εμφάνιση όσο και η πρόκριση δεν ήταν αναμενόμενη από μεγάλη μερίδα του κόσμου, λόγω και του βεβαρημένου αγωνιστικού προγράμματος του Αιολικού με τους συνεχείς αγώνες Τετάρτη-Κυριακή, αλλά κυρίως εξαιτίας του αντιπάλου που συμμετέχει σε ανώτερη κατηγορία. Ωστόσο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ψυχή που κατέθεσαν οι ποδοσφαιριστές τους στο γήπεδο, εξισορροπώντας έτσι τόσο τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, όσο και την ανωτερότητα του αντιπάλου.

O Γιάννης Γεωργαράς αναφέρθηκε και στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Αιολικός στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μια ομάδα που είναι μέσα στην καρδιά του, έχοντας περάσει από εκεί ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής με διπλή μάλιστα θητεία, ενώ έχει προσφέρει υπηρεσίες και ως τεχνικός διευθυντής. Θυμήθηκε μάλιστα το ματς της τελευταίας αγωνιστικής τη σεζόν 2006-07, όταν ο Απόλλωνας με εκείνον προπονητή ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά, μπροστά σε έναν κατάμεστο «Ταρλά».

Ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, προέχει ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο τη Μαρκό και αμέσως μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι πρωταθλήματος, τόσο εκείνος όσο και οι ποδοσφαιριστές του θα επικεντρωθούν στο Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ Γιάννη Γεωργαρά και Βαγγέλη Παπαντώνη στην εκπομπή «99 Και Σήμερα», το πρωί της Πέμπτης Στο Νησί 99FM.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ