× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πιστώθηκαν επιτέλους τα χρωστούμενα για τα αδέσποτα

Ραντεβού την Κυριακή στην πλατεία Σαπφούς δίνει η Κιβωτός εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων- Τι μας λέει ο αντιπρόεδρος Δ. Κουζινόγλου

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 27/9/2022

Πιστώθηκαν επιτέλους τα χρωστούμενα για τα αδέσποτα

Τα ποσά της τάξης των 20.000 ευρώ και 30.000 ευρώ, αλλά και τους μισθούς των εργαζομένων μηνών, πιστώθηκαν επιτέλους από τον Δήμο Μυτιλήνης στον Σύλλογο Μέριμνας «Κιβωτό Μυτιλήνης» την περασμένη Παρασκευή και πλέον θα ανασάνουν τα κτηνιατρεία που ανέλαβαν υπηρεσίες σε αδέσποτα, αλλά και οι τρεις εργαζόμενες του Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων του Καρά Τεπέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και δύο χρόνια η Κιβωτός έχει αναλάβει την περίθαλψη των αδέσποτων και για γραφειοκρατικούς λόγους τους τελευταίους μήνες δεν είχαν πιστωθεί τα χρήματα. Ο αντιπρόεδρος της «Κιβωτού», Δημήτρης Κουζινόγλου, δικηγόρος, μίλησε στην εκπομπή «Ανθέων 99» καλεσμένος στο ρ/σ του «Ν» 99 fm για τις δράσεις του 14χρονου δραστήριου Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Κιβωτός» δίνει ραντεβού την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς για έναν συμβολικό αγώνα δρόμου, καλώντας φίλους της με τα ζωάκια της, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων που εορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ η εργασία που αναλαμβάνει το Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων στον Καρά Τεπέ είναι αρκετά μεγάλη. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι σε σειρά περιμένουν 380 αδέσποτες γάτες για στείρωση και 40 σκυλίτσες το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Κουζινόγλου μας μίλησε και για τα πρόστιμα που αφορούν σε ιδιοκτήτες ζώων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση