× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πρωταθλητής ο Μπιτάδος στον αγώνα Ironman Greece

Με χρόνο 3:47:01

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/10/2022

Πρωταθλητής ο Μπιτάδος στον αγώνα Ironman Greece

Με τον αριθμό – ρεκόρ των 1.600 και πλέον συμμετεχόντων, δεκάδων αθλητών και αθλητριών αλλά και εκατοντάδων ερασιτεχνών που αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους σε ένα ιδιαίτερα επίπονο αγώνα, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στη Βουλιαγμένη, ο παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικός αγώνας τριάθλου, το IRONMAN 70.3 Vouliagmeni Greece.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τρίαθλο είναι ένα ιδιαίτερα επίπονο αγώνισμα, που απαιτεί μεγάλη ψυχική δύναμη εκτός από εξαιρετική φυσική κατάσταση και ξεχωριστές αθλητικές ικανότητες, καθώς πρόκειται για συνδυασμό τριών αθλημάτων. Ξεκινάει με κολύμβηση αντοχής στην ανοικτή θάλασσα συνολικής απόστασης δύο (2) χιλιομέτρων, ακολουθεί η ποδηλασία σε δημόσιο δρόμο για 90 χιλιόμετρα και ολοκληρώνεται με δρομικό αγώνα απόστασης 21,1 χιλιομέτρων, ήτοι απόσταση μισού μαραθωνίου δρόμου.

Το IRONMAN αποτελεί την κορυφαία παγκοσμίως τριαθλητική διοργάνωση με περισσότερους από 160 αγώνες το χρόνο, σε πάνω από 90 χώρες του πλανήτη, με 400.000 και πλέον συμμετέχοντες.

Στην άψογη οργανωτικά διοργάνωση που διεξήχθη υπό την αιγίδα του δήμου Βάρης –Βούλας- Βουλιαγμένης στο Yabanaki του Varkiza Ρesort, πέρα από το ρεκόρ των 1.600 συμμετεχόντων, από 65 διαφορετικές χώρες και 850 πόλεις από όλο τον κόσμο, σημαντικότατη ήταν και η συμβολή των περισσότερων από 500 εθελοντών, που έδωσαν και την ψυχή τους για την επιτυχία της διοργάνωσης, από τα ξημερώματα της Κυριακής μέχρι τη λήξη του αγώνα και τις απονομές στους νικητές που ακολούθησαν αργά το απόγευμα.
Όλοι οι συμμετέχοντες, οι διοργανωτές και οι εθελοντές, ήταν στις θέσεις τους αρκετά νωρίτερα από τις 7 το πρωί της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παναγιώτης Μπιτάδος, ο 19χρονος πρωταθλητής μας στο τρίαθλο με καταγωγή από τη Μυτιλήνη, ήταν αυτός που τερμάτισε πρώτος, κόβοντας την κορδέλα σε χρόνο 3 ώρες και 47 λεπτά. Πρόκειται για ένα αθλητή που αποτελεί το μέλλον του Ελληνικού τριάθλου και τη μεγάλη ελπίδα της χώρας μας για μια πολύ μεγάλη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα γίνουν στο Παρίσι.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΓΕΙΑ

Με κινητοποίηση θα υποδεχθούν οι γιατροί τον υπουργό Υγείας

Ο Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου ανακοίνωσε στάση εργασίας για την Τρίτη 30 Απριλίου και καλεί σε κινητοποίηση
ΑΓΡΟΤΕΣ

Καταδίκες αγροτών για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καταγγέλλει τις καταδίκες αγροτών σε ποινές φυλάκισης 15 μηνών για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Γενάρη του 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης

Από το Εσπερινό Γυμνάσιο Μυτιλήνης, το 2ο ΓΕΛ Φλώρινας και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά Χανίων
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΥΓΕΙΑ

«Υποδοχή» στον Αδωνι ετοιμάζει το Εργατικό Κέντρο

Καλεί σωματεία και φορείς να θέσουν αιτήματα και διεκδικήσεις
ΥΓΕΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας και μέτρα προφύλαξης

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα, σε πολλές περιοχές της Λέσβου, λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εδωσαν τρόφιμα σε πολίτες που έχουν ανάγκη

Δράση στον Δήμο Δυτικής Λέσβου
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

40 μικροί «λογοτέχνες»

Στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εξι μήνες σε αναστολή γιατί… άνοιξαν λάκκο σε αρχαιολογικό χώρο

7 άτομα καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης για «εργασίες» στου Απελή