× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ντεμπούτο για το «Οικογενειακό άλμπουμ αγάπης»

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Αθανασίας Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Φωτίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/11/2022

Ντεμπούτο για το «Οικογενειακό άλμπουμ αγάπης»

Με επιτυχία, από κάθε άποψη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 1η Νοεμβρίου 2022, η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της Αθανασίας Δαφιώτη, για παιδιά, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΓΑΠΗΣ, από τις εκδόσεις Συμμετρία, με τις φωτεινές και πολύχρωμες εικόνες της Βιβής Μαρκάτου. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο βιβλιοπωλείο Φωτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες τις ιδιότητες της επιστράτευσε η πολυτάλαντη και αγαπητή στον κόσμο Αθανασία (Νάσια) Δαφιώτη, δημοσιογράφος, θεατρολόγος-ηθοποιός, καθηγήτρια θεατρικής αγωγής και ερμηνεύτρια τραγουδιών, για να παρουσιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, σε μικρούς και μεγάλους το τρίτο συγγραφικό της έργο, μετά «ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΛΟΥΛΟΥΔΟ» της, που τόσο αγαπήθηκε και ακόμα το θυμόμαστε, «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», (το οποίο έχει εξαντληθεί ). Το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΓΑΠΗΣ, είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν τα παιδιά παίζοντας θεατρικά και μουσικά παιχνίδια, να ακούσουν αφήγηση σχετικού παραμυθιού και ζωγραφίζοντας εικόνες από το βιβλίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα δημιουργικά ψυχαγωγούμενα παιδιά τους, μα και να παρακολουθήσουν τις ενδιαφέρουσες ομιλίες της κυρίας Δέσποινας Σαμοθρακή, κοινωνικής λειτουργού, που μίλησε για την αξία της οικογενειακής μας ιστορίας και για το ρόλο της οικογένειας και του κάθε μέλους αυτής ξεχωριστά, στην δημιουργία της αίσθησης του ανήκειν στο παιδί , και της κυρίας Πόπης-Σκιαδοπούλου- Γιασσά, εκπαιδευτικού –νηπιαγωγού, που μίλησε για την αξία και την σημασία της φιλαναγνωσίας στη ζωή των παιδιών.

Το βιβλίο της Αθανασίας Δαφιώτη, διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία της πόλης της Μυτιλήνης και της Λέσβου, γενικότερα.Προγραμματίζονται δράσεις και παρουσιάσεις του βιβλίου ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΓΑΠΗΣ, μέσα στον επόμενο μήνα.

Μιας και το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως τόνισε η συγγραφέας του, «δύναται κάλλιστα να μας απασχολήσει δημιουργικά, ολόχρονα , και έχει την θέση του και στα βιβλία που θα επιλέξει κάποιος και στις γιορτές αφού πρόκειται για ένα βιβλίο-άλμπουμ, με θέμα την οικογένεια και την αγάπη, που ήρθε για να μείνει και να κρατηθεί στις βιβλιοθήκες μας, όπως δηλώνει και ο τίτλος του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΓΑΠΗΣ».

Ευχόμαστε στην αγαπητή συνάδελφο κάθε επιτυχία στο πραγματικά υπέροχο βιβλίο της!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ένα μυθιστόρημα «αληθινό» για την πολιτική και τη Δικαιοσύνη

Με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Χατζηχαραλάμπους το Σάββατο στα Κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης, μιλήσαμε με τον συγγραφέα
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Λαμπάδες... origami στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Κυδωνιών

Μια πρωτότυπη πασχαλινή δράση
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μοναδικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο

Από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης με το Εργαστηριακό Κέντρο Μυτιλήνης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Παίζουν θέατρο για τα παιδιά με καρκίνο

Τρεις παραστάσεις στο καφενείο «Πι» στη Μυτιλήνη για τον Σύλλογο «Φλόγα»- Μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη, Αντουέλ Νάκε και τον εκπρόσωπο, Μανώλη Λαδάκη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ

«Ίστατο Η Μήτηρ» ‑στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Mουσική εκδήλωση με δύο παραστάσεις την Τετάρτη 1 Μαΐου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Κατανυκτική βραδιά στη Μονή Λειμώνος

Γέμισε με κόσμο ο προαύλιος χώρος για την εκδήλωση του Δήμου Δυτικής Λέσβου «Ιδού θυσία μυστική»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Συνεργασία για τον φάρο πολιτισμού, το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Αστεγοι, Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μυτιλήνης συνδράμουν και ζητούν να φτιαχτεί η στέγη του ιστορικού σωματείου- Τι λένε Α. Σαμαρτζίδου, Χ. Μαλακός και Θ. Χατζηλάμπρου στο «Ν»
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ

«Ο ραφτάκος των λέξεων» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Οι Γονείς του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης φέρνουν τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος»
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Το λιομάζωμα του Θεόφιλου δίπλα στον Ελύτη, στο πάρκο Χατζηδήμου

Μια ακόμη εικαστική παρέμβαση υψηλής αισθητικής έρχεται να προστεθεί δίπλα στο γκράφιτι του Λέσβιου ποιητή, στο κέντρο της Μυτιλήνης, στην οδό Κομνηνάκη
ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλία για τα συναισθήματα και τις επιλογές μας

Γράφει η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΑΦΙΩΤΗ*