× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τρελαίνει την Ελλάδα ο Αιολικός!

Νέα ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης της Super League 2 με σκορ 1-0 στον «Ταρλά»

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 23/10/2019

Τρελαίνει την Ελλάδα ο Αιολικός!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον Αιολικό στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας! Η ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε νέα μεγάλη πρόκριση, πετώντας εκτός διοργάνωσης τον Απόλλωνα Σμύρνης, ομάδα της Super League 2 και ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μια ψυχωμένη εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι παίκτες του Γιάννη Γεωργαρά πέτυχαν αυτό που έμοιαζε απίστευτο πριν τη σέντρα. Κέρδισαν 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Μπουρού στο 41ο λεπτό, κράτησαν ως το τέλος το υπέρ τους αποτέλεσμα και προκρίθηκαν πανηγυρικά στην 5η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλά ματς τη Λαμία της Super League 1!

Ο Απόλλων εγκλωβίστηκε στο μαχητικό παιχνίδι του Αιολικού, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και οι δύο κατηγορίες που τις χωρίζουν δεν φάνηκαν σε καμία στιγμή στο γήπεδο και η ομάδα της Μυτιλήνης συνεχίζει έτσι το ποδοσφαιρικό της «παραμύθι» στο θεσμό, κάνοντας όλη την Ελλάδα να παραμιλά με τα κατορθώματά της, δεδομένου ότι αγωνίζεται στη Γ' Εθνική.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ