× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αθλητικά ρούχα – Δείτε τι δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας!

Νιώστε αξεπέραστη άνεση και ελευθερία φορώντας τα αγαπημένα σας αθλητικά ρούχα, σε συνδυασμούς που θα σας ενθουσιάσουν! Ποιος είναι ο λόγος που τα αθλητικά ρούχα θεωρούνται must have κομμάτια;

Δημοσίευση 25/11/2022

Αθλητικά ρούχα – Δείτε τι δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας!

Οι ανδρικές φόρμες σετ έχουν εισβάλλει για τα καλά στην ζωή κάθε σύγχρονου άνδρα. Αυτό το είδος ρούχου μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας αρκεί το περιβάλλον στο οποίο θα βρεθείτε το επιτρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπαίνοντας στο https://modivo.gr/c/andres/roucha/formes/set θα πάρετε μια γενική ιδέα για το ποιες είναι οι φόρμες που είναι στην μόδα σήμερα. Αν θέλετε να είστε όσο πιο κομψοί γίνεται φορώντας μία φόρμα, καλό θα ήταν να επιλέξετε ανδρικές φόρμες σετ σε στενή γραμμή που θα μπορούν να συνδυαστούν με όλων των ειδών τα αθλητικά παπούτσια για να μην αντιμετωπίζετε κανενός είδους προβληματισμό φορώντας τες.

Η έλλειψη ενός τέτοιου είδους ρούχου από την ανδρική ντουλάπα είναι σίγουρα μια πολύ σημαντική παράλειψη γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε την ιδανική για εσάς. Ένα από τα τελευταία trends που αφορούν τις ανδρικές φόρμες σετ είναι αυτές με βελουτέ υφή που ταιριάζουν σε όλους και μάλιστα πολλοί από την βιομηχανία της μουσικής έχουν αρχίσει να τις φορούν κατά κόρον.

Ποιες είναι οι ανδρικές φόρμες σετ που όλοι οι άνδρες μπορούν να φορέσουν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλοί είναι αυτοί οι άνδρες που θεωρούν ότι οι ανδρικές φόρμες σετ φοριούνται από ανθρώπους που ασχολούνται αποκλειστικά από τον αθλητισμό. Αυτή όμως η άποψη απέχει πολύ από την πραγματικότητα, εφόσον σχεδόν όλοι σχεδόν οι άνδρες έχουν τουλάχιστον από ένα ζευγάρι στην ντουλάπα τους.

Αν θεωρείται ότι οι ανδρικές φόρμες με βελουτέ υφή ή με περίτεχνα patterns δεν είναι κοντά στα δικά σας γούστα, δεν πρέπει να αγχώνεστε εφόσον οι κλασικού τύπου φόρμες είναι εδώ και σίγουρα είναι διαχρονικές. Ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι το αν το καινούργιο σετ φόρμας θα απαρτίζεται από παντελόνι και hoodies ή από παντελόνι και ζακέτα φούτερ.

Πολλοί είναι βέβαια και οι άνδρες που θεωρούν κλασικό σχέδιο για το παντελόνι της φόρμας αυτό που είναι σε στυλ βράκας. Αν και εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία μην διστάζετε και αγοράστε ένα τέτοιο σετ σε χρωματισμούς που ταιριάζουν περισσότερο με την απόχρωση του δέρματός σας ή με τα αγαπημένα σας αθλητικά.

Ποια είναι τα είδη της αθλητικής ανδρικής φόρμας που θα σας φτιάξουν την ημέρα και θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο άνετα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ένα από τα τελευταία trends αναφορικά με τις ανδρικές φόρμες σετ είναι αυτές που αναφέρουν σαν «logo» τους το όνομα ή το διακριτικό μιας ομάδας όπως για παράδειγμα αυτές του NBA. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, τώρα που στο NBA παίζουν και Έλληνες παίκτες, τέτοιου είδους φόρμες σε σετ γίνονται ανάρπαστες από τις πολύ νεαρές ηλικίες μέχρι και τις αρκετά μεγαλύτερες.

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε είναι το ύφασμα το οποίο θέλουμε η καινούργια μας φόρμα να έχει αλλά και το αν θέλουμε ένα σετ που να περιλαμβάνει παντελόνι σε κλασική γραμμή ή βράκα το οποίο θα συνδυάζεται με φούτερ μπλούζα ή με ζακέτα με κουκούλα.

Για να πάρετε μια ιδέα για τον τρόπο που μπορείτε να την συνδυάσετε με πανωφόρι ή με παπούτσια, ή για τον τρόπο που μια γυναίκα μπορεί να την συνδυάσει μπορείτε να μπείτε στο https://modivo.gr/c/gynaikes/ypodimata/athlitika.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανω κάτω οι πληρωμές των συνδεδεμένων επιδοτήσεων

Έκλεισε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ για να γίνουν πληρωμές αλλά θα ανοίξει ξανά για την υποβολή κι άλλων δικαιολογητικών. Δεν πιάνει τον στόχο καταβολής 700 εκατ. ευρώ ως το Πάσχα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Welcome» Μητσοτάκη στους Τούρκους από τη Μυτιλήνη

«Είμαστε από την επιτροπή υποδοχής» τόνισε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός στα αγγλικά, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΡΟΤΕΣ

Εκτενής συζήτηση για το καθεστώς ενίσχυσης του κόστους μεταφοράς των ζωοτροφών

Κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί, έμποροι ζωοτροφών και μεταφορείς της Λέσβου ζητούν αύξηση της ενίσχυσης για την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους μεταφορά των ζωοτροφών στα νησιά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του Aqua Blue

Δείτε τις ώρες αναχώρησης από Λαύριο και Καβάλα του πλοίου που θα εξυπηρετεί την άγονη γραμμή της Λήμνου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αγανάκτηση για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις στη Λήμνο

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από τον Έπαρχο Λήμνου, την Δήμαρχο Λήμνου και τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΑΓΟΡΑ

Πασχαλινό ωράριο στην αγορά της Μυτιλήνης

Ξεκινά την Κυριακή των Βαΐων όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξανά πύλη εισόδου στην Πέτρα

Ξεκινά τη λειτουργία της για να υποδεχτεί κυρίως επισκέπτες από την Τουρκία
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στις άγονες του Βορείου Αιγαίου μπαίνει το πλοίο Διαγόρας

Δείτε μέχρι πότε θα αντικαταστήσει το Blue Star Myconos
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 20 Απριλίου η Ημερίδα για τον Ιαματικό Τουρισμό

Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mythical Coast-Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας και οι ομιλητές
ΑΓΟΡΑ

Νέα πνοή με φρέσκια λάμψη στο Ξενοδοχείο Λέσβιον

Διακριτική πολυτέλεια, λειτουργικότητα με τον πρωινό μπουφέ που ξεχωρίζουν στην Προκυμαία Μυτιλήνης