× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ζητούν την άρση της επικινδυνότητας για τη Βρίσα

Αίτημα από το δήμο Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/1/2023

Ζητούν την άρση της επικινδυνότητας για τη Βρίσα

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου βγαίνει μπροστά στο μείζον ζήτημα των τελευταίων ετών για τη σεισμόπληκτη Βρίσα που δεν είναι άλλο από την άρση της επικινδυνότητας του οικισμού και με επίσημο αίτημά του, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος ζητά από την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων την αποστολή της Μελέτης Αντιστήριξης Ιδιοκτησίας Διαμαντή στη Βρίσα Λέσβου, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία χρηματοδότησης για την αντιστήριξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ανδρέας Αξής, ήλθε ήδη σε επαφή με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Πανάγο Κουφέλο, προκειμένου από κοινού στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠ) να αποφασιστεί η άρση επικινδυνότητας του οικισμού και να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες στη Βρίσα.

Σε ότι αφορά πάντα στη Βρίσα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε η παραλαβή της μελέτης συνολικού προϋπολογισμού 351.000 ευρώ που εκπόνησε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός του Δήμου «ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου», για την ανακατασκευή του Κοινοτικού Γραφείου της Βρίσας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ