× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«E‑BILL COURIER κι έφτασε!»

Δημοσίευση 27/1/2023

«E‑BILL COURIER κι έφτασε!»

Στις μέρες μας σχεδόν όλα τα νοικοκυριά έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε η ανάπτυξη της τεχνολογίας, αλλά και η πανδημία. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού ξεκίνησε να περνάει αρκετές ώρες της μέρας στο internet, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα αναγκαζόταν να μένει στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρκετοί ήταν αυτοί που χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο για την αναζήτηση πληροφοριών και υπηρεσιών. Ακόμα περισσότεροι ήταν αυτοί που επέλεξαν το διαδίκτυο για να κάνουν τις αγορές τους. Αυτό ως αποτέλεσμα είχε την άνθηση του κλάδου των ταχυμεταφορών (courier).

Οι εταιρείες courier παρέδωσαν περισσότερα από τέσσερα δισεκατομμύρια πακέτα σε εθνικό επίπεδο. Όμως, αρκετοί είναι και οι πελάτες που παραπονέθηκαν για την καθυστέρηση των παραγγελιών τους, ενώ, ταυτόχρονα, αρκετές εκ των παραγγελιών δεν παραδόθηκαν ποτέ στους παραλήπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η  E-BILL COURIER είναι μία εταιρεία courier που καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αλλά και ιδιωτών, σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας και εμπορευμάτων. Για αυτό το λόγο, πάρα πολλές εταιρείες, καταστήματα e-shops, αλλά και γραφεία ελεύθερων επαγγελματιών έχουν επιλέξει την εταιρεία E-BILL COURIER ως εξωτερικό τους συνεργάτη για την παροχή ταχυμεταφορών (courier).

Πρόκειται για μία ταχυδρομική εταιρεία που διαθέτει αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων, η οποία παραλαμβάνει, μεταφέρει και παραδίδει τον φάκελο ή/και το δέμα σας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η E-BILL COURIER προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών, ακόμα και τις Κυριακές ή/και τις ημέρες επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας με την εταιρεία. Λαμβάνει απ’ τον χώρο σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που ορίζεται με αντίγραφο voucher για την παρακολούθηση της αποστολής σας. Επιπλέον, πραγματοποιεί παράδοση εντός 24 ωρών όλες τις μέρες της εβδομάδας και εντός 12 ωρών, κατόπιν συνεννόησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί κάποιος να πληρώσει με προπληρωμή ή/και με αντικαταβολή είτε μετρητά είτε με χρήση πιστωτικής ή/και χρεωστικής κάρτας. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της E-BILL COURIER είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Πρωταρχικός στόχος της E-BILL COURIER είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς, όπως, επίσης, και της άμεσης παραλαβής και αποστολής του δέματός σας στον προορισμό του.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγροτικό Τμήμα θα δημιουργηθεί στο Επιμελητήριο Λέσβου

Ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης των τμημάτων σε πολλά Επιμελητήρια της χώρας
ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές αλλαγές στις φορολογικές δηλώσεις των αγροτών

Δείτε εδώ τι προβλέπει η εγκύκλιο που εξέδωσε η ΑΑΔΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Βόρειο Αιγαίο: Αύξηση 38,8% των πιστώσεων για τα σχέδια βελτίωσης

Στα 304,9 εκατ. ευρώ οι συνολικές πιστώσεις του προγράμματος για όλη την χώρα, 13,8 εκατ. ευρώ διατίθενται για το Βόρειο Αιγαίο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων λόγω καιρού

Δείτε εδώ πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια των πλοίων Group Attica για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Δεν μιλάμε για ανάπτυξη του τουρισμού με ένα δρομολόγιο προς Πειραιά»

Αναφορά Παρασκευαϊδη στον υπουργό Ναυτιλίας για τη σύνδεση με το Σίγρι
ΕΡΓΑΣΙΑ

Περιοδεία στην αγορά για την Εργατική Πρωτομαγιά

Και παρέμβαση στην Επιθεώρηση Εργασίας από την Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αλλαγές στα δρομολόγια του Hellenic Highspeed

Τετάρτη αντί Τρίτη θα αναχωρήσει το πλοίο από την Καβάλα
ΑΓΟΡΑ

Νέα εποχή για την Γεωτεχνική Αιγαίου

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της επιχείρησης στην περιοχή «Φανάρι» της Μυτιλήνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Θα μείνουν ανοιχτά τα καταστήματα για το κρουαζιερόπλοιο;

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις 24 Απριλίου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών επανήλθε ο Μουτζούρης

Παρακολούθησε και χαιρέτησε στην ημερίδα για τον Ιαματικό Τουρισμό
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

300 παιδιά και 68 εκπαιδευτικοί τονώνουν τον μαθητικό τουρισμό της Λέσβου

Στο πλαίσιο στήριξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!