× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ασφάλεια επιχειρήσεων και περιπολίες security»

Δημοσίευση 27/1/2023

«Ασφάλεια επιχειρήσεων και περιπολίες security»

Όλες οι επιχειρήσεις κάποια στιγμή θα βρεθούν αντιμέτωπες με κάποιο δυσάρεστο γεγονός εις βάρος της ασφάλειας τους. Είτε αυτό είναι μια κλοπή, ένα κακούργημα ή/και ένα έγκλημα ενάντια σε κάποιον υπάλληλο της εταιρείας. Ορισμένες επιχειρήσεις, όπως τράπεζες, εργοστάσια,  καταστήματα, εταιρείες, ακόμη και σπίτια, μπορεί να αποτελούν μεγαλύτερο  στόχο για κάποιους εγκληματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα σύστημα που χρησιμοποιείται προκειμένου να βοηθήσει τις εταιρείες και τους οργανισμούς είναι να οργανώσουν και να εκτελέσουν επιτυχώς περιπολίες και φυλάξεις στις υποδομές που καλούνται να προστατεύουν, διασφαλίζοντας ότι το προσωπικό φύλαξης θα εκτελεί τα καθήκοντά του βάσει προκαθορισμένου προγράμματος και χρονικών ορίων.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία συστημάτων διαχείρισης φυλάξεων, τα οποία, όμως, μπορούν τελικά να χωριστούν σε δύο βασικές κατηγορίες: Παραδοσιακά συστήματα που βασίζονται στην χρήση μιας "guard tour" συσκευής και cloud συστήματα, που βασίζονται στη σύγχρονη τεχνολογία των smartphones και την cloud υποδομή.

Τα συστήματα διαχείρισης φυλάξεων και οργάνωσης περιπολιών αποτελούν μία έξυπνη μέθοδο ελέγχου και καταγραφής της ώρας κατά την οποία ο φύλακας εκτελεί τα καθήκοντά του. Τα σημεία ελέγχου μπορεί να είναι τοποθετημένα σε διάφορες θέσεις και συνήθως σε κτίρια ή σε άλλες θέσεις απομακρυσμένων περιοχών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικά, διότι βοηθούν τους Υπεύθυνους Διαχείρισης περιπολιών να αναγνωρίσουν πότε ακριβώς ο φύλακας περνάει από μια συγκεκριμένη περιοχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φύλακες με τη σειρά τους μπορούν μέσω ενός τέτοιου συστήματος να σκανάρουν σημεία ελέγχου, να στείλουν SOS ειδοποιήσεις, να καταγράψουν συμβάντα στην περιοχή και τελικά να αποστείλουν χρήσιμες αναφορές στο προσωπικό ασφαλείας, στο Κέντρο Ελέγχου και απευθείας στους ιδιοκτήτες που ανήκουν οι υπό προστασία υποδομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εφαρμογή ενός online συστήματος διαχείρισης φυλάξεων και παρακολούθησης περιπολιών βοηθάει τις επιχειρήσεις να ελέγχουν ακριβώς τις δραστηριότητες του προσωπικού τους, καθώς και να διαχειρίζονται τις υποδομές τους, ακόμη πιο αποτελεσματικά, παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας προστιθέμενης αξίας. Επομένως, πολλά είδη επιχειρήσεων μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση ενός τέτοιου συστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρεία ISM SECURITY Α.Ε. επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών τους όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, την προστασία υψηλών προσώπων (VIP),  την ασφάλεια μετακινήσεων,  χρηματαποστολές,  την φύλαξη επαγγελματικών χώρων και εκδηλώσεων, καθώς και τις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Συνελήφθη γιατί κλώτσησε το σκύλο του

Καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μυτιλήνη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

4ο πακέτο στήριξης στις νέες οικογένειες

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης από τους δικαιούχους της Δυτικής Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Να επιλέξεις ΕΠΑΛ;

Ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ένα Μουσείο αφιερωμένο στην ελιά

Γνωρίστε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο βάθρο της Σπερχειάδας ποδηλάτες της Λέσβου

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά πέτυχε η αποστολή αθλητών ορεινής ποδηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Bόλτα στο σπήλαιο του Αγίου Φίλιππου στο φαράγγι της Θερμής

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Platinum διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη

Στα Chefs’ Choice Awards 2024