× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συζήτηση για το Προσωρινό Κέντρο στη Συκαμνιά

Στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου η λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση ή μη του δημοτικού χώρου στην Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/11/2019

Συζήτηση για το Προσωρινό Κέντρο στη Συκαμνιά

Την Τρίτη στις το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Δυτικής Λέσβου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μουσείο Βιομηυχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτο θέμα συζήτησης, η λήψη απόφασης σχετικά µε την παραχώρηση, ή µη, δημοτικού χώρου, στην περιοχή της Τ.Κ. Συκαμινέας, στην οργάνωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προκειμένου δημιουργηθεί  Προσωρινό Κέντρο Διακομιδής Προσφύγων και Μεταναστών.

Τα υπόλοιπα θέματα προς συζήτηση είναι υπηρεσιακής φύσεως κυρίως, όπως η έγκριση ανάθεσης της υπηρεσίας µε τίτλο «Εργασία αναδιοργάνωσης και
σύνταξης περιγραµµάτων θέσεων εργασίας για τις οργανικές θέσεις του Δήμου Δ. Λέσβου» ή η έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών µε τίτλο: 1) Επιτόπια Τεχνική Υποστήριξη (Ε.Ε.Τ.Υ.) των υποδομών Πληροφορικής κλπ. του Δήμου Δυτικής Λέσβου, (προὐπολογισμού 10.000€), 2) Ὑπηρεσία σχεδιασμού και υλοποίησης διαδικτυακής υποδομής και υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Δήμου Δυτικής Λέσβου (προὐπολογισμού 22.400€) και 3) Ὑπηρεσίες υλοποίησης πληροφοριακών συστηµάτων διαχείρισης για τις υπηρεσίες του Δήμου (προὐπολογισμού 25.400€).

Τέλος θα συζητηθεί και η έγκριση ψηφίσματος για την προστασία του Κόλπου Καλλονής.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ