× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Beauty House: Εκεί που βρίσκεις τον εαυτό σου

Στο 18 της Κομνηνάκη με σοκολατένιες στιγμές… πραγματικής χαλάρωσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/1/2019

Beauty House: Εκεί που βρίσκεις τον εαυτό σου

Είναι πολλές φορές που θες να κάνεις κάτι για σένα, να δεις εσένα πιο όμορφη. Το κακό είναι ότι δεν θα γίνεις ποτέ το κορίτσι του εξωφύλλου. Αλλά, όχι, στάσου, αυτό είναι το καλό! Εσύ θα είσαι πάντα εσύ, κι αυτό είναι υπέροχο, όχι γιατί το διαβάσαμε σε περιοδικά μόδας ή ψυχολογίας, αλλά επειδή εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου από οποιονδήποτε άλλο και εσύ μπορείς να σε φροντίσεις. Αρκετοί θεωρούν ότι η ενασχόληση με την αισθητική είναι κάτι ήσσονος σημασίας, στην πραγματικότητα όμως είναι ενασχόληση με τον εαυτό μας. Πίσω απ’ όλα όμως κρύβεται μία φιλοσοφία και εσύ πρέπει να διαλέξεις ποια θα ακολουθήσεις.

Η θεραπευτική σοκολάτα
Ίσως μια… σοκολατοθεραπεία, ναι σωστά το διάβασες, σε βοηθήσει να ξεφύγεις λίγο από τις έννοιες, να χαλαρώσεις! Να ενυδατωθείς και να θυμηθείς τι καλά που έκανες και έπινες νεράκι κάθε τόσο για να λάμψει το δέρμα σου. Και ναι αυτό μπορείς να το κάνεις στον όμορφο, φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο του Beauty House που μετακόμισε στο κέντρο της πόλης, για να ανταποκριθεί στις υψηλές μας απαιτήσεις.
Στο Beauty House, η Ρηνούλα, η Δούκα, η Πέγκυ, η Θέρα, η Βαγγελιώ και η Μαρία είναι μία από εμάς. Με τη διαφορά ότι εκτός του ότι είναι εξειδικευμένες στο αντικείμενο της αισθητικής πάνω από 10 χρόνια, είναι και ακούραστες στον τομέα τους. Επιδιώκουν πώς και πώς να βρουν νέες τεχνικές, από το μακιγιάζ έως τα νύχια, από το μασάζ έως την αποτρίχωση κι από το αδυνάτισμα έως τη γυμναστική. Και τις βρίσκουν γιατί συμμετέχουν σε κάθε καινοτόμο σεμινάριο, ώστε να βρίσκουν αυτό που ταιριάζει σ’ εσένα, εξατομικευμένα. Πίστεψέ μας, οι οικοδέσποινες γνωρίζουν πολύ καλά κι από πρώτο χέρι πώς είναι η καθημερινότητα μέσα στην κρίση, γι’ αυτό και θα δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα και το πρόσωπό σου. Αξίζει να ρωτήσεις τις ίδιες και να τις εμπιστευτείς.

Τι προτείνουμε;
Εκτός από τη σοκολατοθεραπεία, προτείνουμε να γυμναστείς στα μηχανήματα vacu και να κάνεις το τεστ. Με μισή ώρα διαδρόμου ή ποδήλατου θα δεις διαφορά στους πόντους και τον μεταβολισμό σου. Κράτησε το σχέδιό σου ή ζήτα από τις οικοδέσποινες να σου σχεδιάσουν το σωστό σχήμα φρυδιών, ώστε να αναδεικνύεται το πρόσωπό σου. Φτιάξε τα νύχια σου για να κρατήσει το μανικιούρ περισσότερο ή ζήτα να είναι ανάλογο με την περίσταση. Και μην ξεχάσεις μια φορά πριν βγεις να δοκιμάσεις το επαγγελματικό μακιγιάζ! Περιηγήσου στους χώρους φροντίδας και θα βρεις τον δικό σου!

Κλείσε ραντεβού στο 2251048869.
Πήγαινε στο Beauty House: Κομνηνάκη 18, Μυτιλήνη

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ