× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Υποψήφια για κορυφαία της χρονιάς η Καλίτσα!

Η Μυτιληνιά κωπηλάτρια επιλέχθηκε με τις συναθλήτριες της από τον ΠΣΑΤ στη λίστα με τις καλύτερες ομάδες του 2019, για το ασημένιο ευρωπαϊκό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 20/11/2019

Υποψήφια για κορυφαία της χρονιάς η Καλίτσα!

Το να συγκαταλέγεται ένας αθλητής ή μία αθλήτρια, είτε ατομικά είτε ομαδικά, στις υποψηφιότητες για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς, σε μια διοργάνωση - θεσμό όπως αυτή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), αποτελεί ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα αναγνώριση των προσπαθειών και των σπουδαίων επιτυχιών μέσα στη χρονιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι λοιπόν, και για τη Μυτιληνιά κωπηλάτρια Χρυσή Καλίτσα, το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων από τον ΠΣΑΤ, στα ετήσια βραβεία για αθλητές, προπονητές και ομάδες, που ψηφίζονται από τα μέλη του, δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ σε όλη τη χώρα, είναι μια τιμητική στιγμή.

Η πρώην κωπηλάτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης και νυν του ΝΟ Θεσσαλονίκης είναι υποψήφια μαζί με τις συναθλήτριές της στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών Κ23, Σοφία Θεοχάρη, Αγγελική  Αραμπατζή και Ελένη Βαρελοπούλου για το βραβείο της κορυφαίας ομάδας του 2019. Οι τέσσερίς τους κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ