× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεργασία Δήμου Δυτικής Λέσβου με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Βέρρου με τον Τριανταφυλλίδη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/11/2019

Συνεργασία Δήμου Δυτικής Λέσβου με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου

Συνάντηση ουσιαστικής γνωριμίας με στόχο να τεθούν άμεσα οι βάσεις για μία εποικοδομητική συνεργασία των δύο φορέων τους, είχαν σήμερα το πρωί στην Καλλονή ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου Παύλος Τριανταφυλλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα θέματα (συν)αρμοδιότητας των δύο φορέων να είναι πολλά και κατ΄ επέκταση τα περιθώρια συνεργασίας τους φιλόδοξα, ο Δήμαρχος και ο κ. Τριανταφυλλίδης συζήτησαν για πολύ ώρα. Και συμφώνησαν για τη στενή συνεργασία τους στο εξής, με την εμπλοκή σταδιακά και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων των δύο φορέων.

Στη συνάντηση, παρούσα ήταν και η δημοτική σύμβουλος, αρμόδια για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού Αφροδίτη Βατή καθώς και οι υπηρεσιακά στελέχη της Εφορείας Αρχαιοτήτων.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ