× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στον «Λόφο των Αφγανών» η Συνύπαρξη

Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν σε άθλιες συνθήκες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/11/2019

Στον «Λόφο των Αφγανών» η Συνύπαρξη

Αντιπροσωπεία της ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ επισκέφτηκε σήμερα το "Afgan Hill", το συνοικισμό των Αφγανών προσφύγων στον Ελαιώνα, έξω από το ΚΥΤ της Μόριας. Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν σε άθλιες συνθήκες. Σε ανακοίνωση της η Συνύπαρξη τονίζει ότι «οι άνθρωποι αυτοί δεν το βάζουν κάτω κι οργανώνουν με κάθε τρόπο τη ζωή τους. Αγωνίζονται να στεγαστούν για να προφυλαχθούν από τις κακοκαιρίες που έρχονται. Οργανώνουν μαγειρεία,κουρεία, πρόχειρα εμπορικά καταστήματα, αλλά και σχολεία!
Σε ένα τέτοιο σχολείο συναντήσαμε μαθητές να διδάσκονται αγγλικά. Μέχρι κι ένα μικρό εργαστήρι ζωγραφικής λειτουργεί μέσα σ΄αυτή την κόλαση!
Τους παραδώσαμε μια ποσότητα γραφικής ύλης για τις ανάγκες του σχολείου και τους υποσχεθήκαμε πως θα είμαστε πάλι εκεί την ερχόμενη βδομάδα με περισσότερη βοήθεια».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ