× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δράση της Αστυνομίας και του ΚΕΘΙ για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό το πρωί του Σαββάτου στην Ερμού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/11/2019

Δράση της Αστυνομίας και του ΚΕΘΙ για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου), διοργανώθηκε κοινή δράση, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας των Φύλων (ΚΕΘΙ).

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, το πρωί του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας διένειμε σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό στην οδό Ερμού σε πολίτες της Μυτιλήνης.
Σκοπός της κοινής δράσης ήταν η διαμόρφωση ενός πλαισίου ολοκληρωμένης ενημέρωσης των πολιτών, που αποσκοπεί στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Επίσης οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το ρόλο των νέων Υπηρεσιών Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα στην Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε η λειτουργία των Υπηρεσιών Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας για την αρτιότερη και εξειδικευμένη διαχείριση του φαινομένου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ