× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στο Δίκτυο ΔΑΦΝΗ ο Στρατής Ζαφείρης

Σημαντικές επαφές του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης της Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2019

Στο Δίκτυο ΔΑΦΝΗ ο Στρατής Ζαφείρης

Στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού και Εποπτικού της Συμβουλίου για τη νέα δημοτική περίοδο, πραγματοποιήθηκε και η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Crystal City.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Της Συνέλευσης προέδρευσε ο απερχόμενος Πρόεδρος και τ. Αντιδήμαρχος Κύθνου κ. Γεώργιος Ηλιού και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Στρατής Ζαφείρης.

Το Δ.Σ. του ΔΑΦΝΗ συγκροτήθηκε σε σώμα εκλέγοντας Πρόεδρο τον κ. Δημήτριο Λιανό, Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Αντιπρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Βρατσάνο, Δήμαρχο Ψαρών και Γραμματέα την κ. Μαρία Καμμά, Δήμαρχο Τήλου.

Παράλληλα αποφασίσθηκε η ενεργοποίηση της δυνατότητας σύναψης Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ του ΔΑΦΝΗ και των μελών του, με σκοπό την τεχνική υποστήριξη κατά την ωρίμανση και υλοποίηση έργων που χρηματοδοτούνται από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ