Πατήστε τον Αχινό, 17/03/2023
Το καυστικό σχόλιο της ημέρας
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/3/2023

Στη γωνία των οδών Μητροπολεως και Μητρελια. Υποδειγματική αποκατάσταση λιθόστρωτου επί ημερών δημοτικής αρχής Κυτελη. Του επονομαζόμενου και «συνεχίζουμε με έργα...»
TAGS
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες...
Περί πολιτισμού και Δήμου Μυτιλήνης με αφορμή μια εκδήλωση στη Χίο!
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
«Τι είναι αυτός ο ΤΑΙΠΕΔης;»
Διατάζει το Κράτος το Δήμο Μυτιλήνης να συνάψει σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ και να συμφωνήσουν και πόσα θα του δώσει για να κάνει το σχεδιασμό του λιμανιού μας.
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Στην πορεία μέσα στη νύχτα… στάθηκε όρθιος ο Φώτης Αγγουλές!
Γράφει ο ΓΙΩΡΓΗΣ Η. ΑΜΠΑΖΗΣ*
ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖ
«Τι έμεινε εδώ;», φωνάζεις...
27 Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα θεάτρου. Στο βουβό θέατρο της βουβής ακρόπολης στη βουβή πολιτεία της Περγάμου
ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖ
Πώς έγινα σημαιοφόρος...
«Στην παρέλαση κράτησα τη σημαία επικεφαλής του σχολείου των παιδιών με γονείς στη φάμπρικα, στην τράτα, στο σφουγγαρόπανο, στη σκάφη, στη φυλακή…»
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
«...πόσοι είδατε τη θεατρική παράσταση στον ALPHA;»
Ένας φίλος που τον φωνάζουν «Εκλογικό Σώμα», αλλά ακούει και στο «Κυρίαρχος Λαός» ο κερατούκλης