× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Προχωράει το έργο του δρόμου Αγρας ‑ Χίδηρα

Το εργοτάξιο επισκέφθηκαν προκειμένου να δουν την πορεία των εργασιών ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με τους συνεργάτες του και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Δημοσίευση 21/3/2023

Προχωράει το έργο του δρόμου Αγρας ‑ Χίδηρα
Κοινή επίσκεψη - αυτοψία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη  το μεσημέρι από το Δήμαρχο  Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, παρουσία και του εργολάβου στο εξαιρετικά σημαντικό οδικό έργο  του δρόμου Άγρας - Χιδήρων.
 
Ο συνολικού μήκους 7,5 χλμ. δρόμος, χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου και του ΠΔΕ της Περιφέρειας και θεωρείται ζωτικής σημασίας για τους κτηνοτρόφους και τους παραγωγούς και εκμηδενίζει τις αποστάσεις μεταξύ των χωριών Άγρας - Μεσοτόπου και Άντισσας - Σιγρίου, συμβάλλοντας ουσιαστικά και στο τουριστικό προϊόν. 
 
Το έργο θεωρείται τεχνικά από τα πιο δύσκολα οδοποιίας σε ένα δύσβατο ορεινό περιβάλλον που ξεκίνησε και εκτελέστηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών, κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς  συνθήκες. Περιλάμβανε δε εκτεταμένους εκβραχισμούς, διαπλατύνσεις, εξυγιάνσεις και κατασκευή πολλών τεχνικών έργων.
 
 
Παρόντες στην επίσκεψη στο έργο ήταν ακόμη ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, η Αντιδήμαρχος Ασανούλα Γιαννή Κοκκινέλλη και η Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΑΡΜΟΣ Ταξιαρχούλα Πνακά. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ