× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ήταν ωρΑΙΟ, αλλά τελείωσε!

Παρά την ήττα στη Λαμία, ο Αιολικός αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι στην 5η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 5/12/2019

Ήταν ωρΑΙΟ, αλλά τελείωσε!

Ήταν μία από τις δύο ομάδες της Γ' Εθνικής, που κατόρθωσαν να φτάσουν τόσο μακριά στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας. Ο λόγος για τον Αιολικό, που ηττήθηκε από τη Λαμία και στον επαναληπτικό με 3-0, γνωρίζοντας έτσι τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, υποκύπτοντας στην ανωτερότητα της ομάδας της super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λαμία σκόραρε δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά στο ξεκίνημα, χάρη σε κεφαλιά του Βλαχομήτρου (13') και σουτ του Βασιλόγιαννη (16'), που δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Σφύρλας, με το παιχνίδι να τελειώνει ουσιαστικά πολύ νωρίς.

Η νεανική ομάδα που παρέταξαν οι Παππάς-Αντωνάκας το πάλεψε ωστόσο, παίζοντας ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια, αφού Λαμία και Αιολικό χωρίζουν τρεις κατηγορίες.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος και έφτασαν στο τελικό 3-0 με καρφωτή κεφαλιά του Βασιλόγιαννη στο 69ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σφύρλας απέκρουσε πέναλτι του Σάλιακα (65'), έχοντας εκ νέου εξαιρετική απόδοση κάτω από τα δοκάρια, όπως και όλοι οι νεαροί παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης.

Για τον Αιολικό, το ταξίδι στο Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώθηκε, έχοντας κλέψει πάντως τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του συνολικά σε ολόκληρη τη διοργάνωση.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ