× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Δεν θα κινδυνεύσει ο Αιολικός»

Ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης, Βασίλης Παππάς, μιλά Στο Νησί 99FM για την πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, την επόμενη μέρα στη Γ' Εθνική, αλλά και τις μεταγραφές που θα γίνουν

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 6/12/2019

«Δεν θα κινδυνεύσει ο Αιολικός»

Συνέντευξη παραχώρησε Στο Νησί 99FM ο προπονητής του Αιολικού, Βασίλης Παππάς, στη διάρκεια της εκπομπής «99 Και Σήμερα» με τον Βαγγέλη Παπαντώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφέρθηκε στο υπέροχο ταξίδι του Αιολικού στο Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας ως και την 5η Φάση της διοργάνωσης όπου γνώρισε τον αποκλεισμό χθες από τη Λαμία, σχολίασε κατά πόσο το περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου στο ξεκίνημα της χρονιάς, ενώ μίλησε και για τη σπουδαιότητα να παίρνουν παραστάσεις σε τέτοια παιχνίδια οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Παππάς αναφέρθηκε στην κρίσιμη μάχη που ακολουθεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, στην έδρα της ΑΕΚ Τρίπολης, έκανε έναν απολογισμό του Α' Γύρου που πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και απάντησε από καρδιάς για το αν υπάρχει περίπτωση τελικά να κινδυνεύσει ο Αιολικός στον συγκεκριμένο όμιλο.

Τέλος, απάντησε και στις ερωτήσεις περί μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο, αφού έτσι κι αλλιώς μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της περιόδου, στην οποία οι ομάδες ανανεώνουν το ρόστερ τους, καλύπτοντας τα όποια κενά έχουν παρατηρηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακούστε τη συνέντευξη του Βασίλη Παππά Στο Νησί 99FM

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ