× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

6 τσάντες που δεν πρέπει να λείψουν από καμιά ντουλάπα φέτος το καλοκαίρι

Δημοσίευση 3/5/2023

6 τσάντες που δεν πρέπει να λείψουν από καμιά ντουλάπα φέτος το καλοκαίρι

Μπορεί στο μυαλό μερικών ανθρώπων οι τσάντες να μην παρουσιάζουν κανένα ενδιαφέρον ή να είναι άξιες σχολιασμού, όμως στην πραγματικότητα αυτό που ισχύει απέχει κατά πολύ. Συγκεκριμένα η τσάντα αποτελεί το απόλυτο must-have που έρχεται να ολοκληρώσει και να αναδείξει μια εμφάνιση, από απλή καθημερινή μέχρι και επίσημη βραδινή. Πέρα από αυτό όμως η τσάντα είναι και ο νούμερο ένα αποθηκευτικός χώρος για τα πράγματα που χρειάζεται να κουβαλάμε στην καθημερινότητά μας τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Γιατί λοιπόν να αρκεστούμε σε απλά και βαρετά σχέδια όταν υπάρχουν τόσα διαφορετικά στυλ, χρώματα, σχέδια και μοτίβα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφορικά με τις τάσεις που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι του 2023, αυτές διαμορφώνονται με βάση τις προτάσεις του εκάστοτε οίκου. Πιο αναλυτικά, οι οίκοι Ulla Johnson, Staud, Altuzarra και The Row προτείνουν μικροσκοπικές τσάντες που δεν χωρούν πολλά ωστόσο εντυπωσιάζουν. Αντίθετα οι Chanel, Miu Miu, Khaite και Jil Sanders δημιούργησαν ευρύχωρες pillow bags σε διάφορες αποχρώσεις από ουδέτερες μέχρι έντονες, οι οποίες σίγουρα θα αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό μας στιλ. Από τις συλλογές των Balmain, Fendi και Loewe ξεχωρίσαμε τις τσάντες που μοιάζουν με μισοφέγγαρο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι bowling bags, πρόταση των Prada, Givenchy, Dior και Lanvin που εξυπηρετουν πολύ στην καθημερινότητα.

Πάμε όμως να δούμε τις must-have τσάντες του φετινού καλοκαιριού;

  1. Η ψάθινη τσάντα

Κλασική επιλογή του καλοκαιριού είναι η ψάθινη τσάντα, που συνοδεύει τις εξορμήσεις μας στην παραλία, ενώ πολύ εύκολα μπορεί να φορεθεί και κατά τις πρωινές ή απογευματινές μας βόλτες. Χωράει τα πάντα, είναι βολική ενώ μπορεί να δημιουργήσει iconic συνδυασμούς τόσο με αέρινα φορέματα όσο και με θηλυκά σορτάκια και sets.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  1. Η πάνινη tote

Οι totebags μπαίνουν στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο καθώς έδωσαν λύση στο αιώνιο πρόβλημα μεταφοράς βιβλίων, δίσκων, τάπερ, ρούχων και λοιπών μικροπραγμάτων. Όλο και περισσότερα Brands τυπώνουν τις δικές τους totebags με υπέροχα σχέδια, που δύσκολα μπορείς να τους αντισταθείς.

  1. H λευκή τσάντα

Για το φετινό καλοκαίρι η νούμερο ένα επιλογή των fashion lovers είναι η λευκή handbag. Και όχι άδικα αφου μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα από total white looks, παστελ αλλά και έντονα χρώματα. Σίγουρα η λευκή τσάντα αποτελεί τη safe επιλογή για κάθε μας εμφάνιση.

  1. Η τσάντα με έντονο χρώμα

Υπάρχει ένας όρος στη μόδα που λέγεται “dopamine dressing”, δηλαδή ρούχα που μας κάνουν χαρούμενους. Η άνοδος των bold αποχρώσεων, όπως το πορτοκαλί, το φούξια, το τιρκουάζ και το πράσινο μεταξύ άλλων, δείχνει πόσο σημαντικό είναι να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Οι φωτεινές αποχρώσεις είναι κάτι σαν αντίδοτο στις «σκοτεινές» μέρες των lockdowns και των δυσάρεστων ειδήσεων. Συνεπώς μια τσάντα σε έντονη απόχρωση σίγουρα θα μας φτιάξει τη διάθεση και την ψυχολογία μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  1. Η pouch bag

Η τσάντα πουγκί είναι και αυτή ένα απαραίτητο κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη ντουλάπα.

  1. Η τσάντα / νεσεσέρ BLEECKER & LOVE

Οι τσάντες BLEECKER & LOVE, είναι ένας κόσμος γεμάτος φαντασία, παιχνίδι και περιπέτεια. Εμπνευσμένο από τα γαλαζοπράσινα νερά των ελληνικών νησιών μέχρι τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, κάθε βήμα εμπλουτίζεται με χρώμα και στυλ. Θα βρείτε απίστευτα σχέδια που έχουν στο μυαλό τον τρόπο ζωής σας και φροντίζουν για τα απαραίτητα για να μην χρειαστεί να το κάνετε εσείς.

Η σειρά αποτελείται από: τσαντάκια που έχουν υπέροχα σχέδια και φωτίζουν κάθε μας εμφάνιση, είναι βαμβακερά, αδιάβροχα κι έχουν φερμουάρ για ασφάλεια, ενώ βγαίνουν και σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Τα σακίδια είναι υφασμάτινα με αδιάβροχη επένδυση, εξαιρετικά σχέδια και μοναδική χωρητικότητα. Οι τσάντες θαλάσσης είναι υφασμάτινες με τα χαρακτηριστικά ευφάνταστα σχέδια της εταιρείας, αδιάβροχη επένδυση, τρεις εσωτερικές τσέπες και μεταλλικό κούμπωμα για ασφάλεια! Επιπλέον, χωράνε όλα μας τα αντικείμενα και πλένονται πανεύκολα πλυντήριο. Τέλος τα νεσεσέρ που ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους σχέδια, την πρακτικότητα και την ευκολία, διαθέτουν αδιάβροχη φόδρα και βγαίνουν σε δυο διαφορετικά μεγέθη. Τις τσάντες BLEECKER & LOVE μπορείτε να τις αγοράσετε από κάποιο κατάστημα της εταιρείας ή ιντερνετικά από ανεξάρτητα eshop. Θα τις βρείτε με 10% στο zizel.gr για παράδειγμα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Συνελήφθη γιατί κλώτσησε το σκύλο του

Καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μυτιλήνη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

4ο πακέτο στήριξης στις νέες οικογένειες

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης από τους δικαιούχους της Δυτικής Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Να επιλέξεις ΕΠΑΛ;

Ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ένα Μουσείο αφιερωμένο στην ελιά

Γνωρίστε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο βάθρο της Σπερχειάδας ποδηλάτες της Λέσβου

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά πέτυχε η αποστολή αθλητών ορεινής ποδηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Μάζεψαν χόρτα και τα μαγείρεψαν

Μία νόστιμη δράση στο Νηπιαγωγείο Ταξιαρχών στο Καγιάνι
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Bόλτα στο σπήλαιο του Αγίου Φίλιππου στο φαράγγι της Θερμής

Γράφει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Platinum διάκριση για το Ούζο Βαρβαγιάννη

Στα Chefs’ Choice Awards 2024