× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με λοίμωξη του αναπνευστικού ο σύζυγος‑ θύμα πυρπόλησης με βενζίνη

Κατέθεσε ο γιος του ζευγαριού και συγγενής του θύματος, ενώ κατατέθηκε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης κατά της προσωρινής κράτησης της 48χρονης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/5/2023

Με λοίμωξη του αναπνευστικού ο σύζυγος‑ θύμα πυρπόλησης με βενζίνη

Με λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το θύμα της επίθεσης με βενζίνη, γνωστός επιχειρηματίας εστίασης της Λέσβου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι πρόκειται για ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, αλλά γιατροί που τον παρακολουθούν από το Νοσοκομείο Παπανικολάου φέρεται να επισημαίνουν ότι η κατάστασή του είναι υπό έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι η 48χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον 58χρονο σύζυγό της, έπειτα από διαπληκτισμό εντός της ταβέρνας τους στο κέντρο της Μυτιλήνης το μεσημέρι της 20ης Απριλίου, μεταφέρθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου σε γυναικείες φυλακές, όπου λαμβάνει ψυχιατρική αγωγή.  Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράβαση των διατέξεων περί ενδοοικογενειακής βίας. 

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής της κράτησης κατέθεσε χτες, 4 Μαΐου ο συνήγορος υπεράσπισής της, Τάσος Χατζηγιάννης απευθυνόμενο στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επίσκεψη στον πατέρα του στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο γιος του κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή υπερασπιζόμενος τη μητέρα του. Φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να υπογράμμισε ότι το ζευγάρι τσακώνονταν πολύ συχνά από τότε που πέθανε το δεύτερο παιδί τους, η 19χρονη κόρη τους σε τροχαίο και ότι η μητέρα του έκανε συχνά χρήση αλκοόλ. Επίσης κατέθεσε συγγενής του θύματος, υπέρ της 48χρονης που φέρεται να έκανε λόγο για «άγιο άνθρωπο» που βοηθούσε τους συμπολίτες της.

Μέχρι σήμερα, πάντως, δεν έχει απαντηθεί το αίτημα της 48χρονης για διεξαγωγή ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Η ίδια από τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατείται φέρεται να είπε στον συνήγορό της «Αν μ’ εβλεπε εδώ ο Γιάννης μου, θα μ’ έπαιρνε από εδώ».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση