× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μυτιληνια Σταυρίνα Γαρυφάλλου

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Ασκήσεως Νεανίδων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/5/2023

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μυτιληνια Σταυρίνα Γαρυφάλλου

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Ασκήσεως Νεανίδων πραγματοποίησε η Μυτιληνιά αθλήτριαΣταυρίνα Γαρυφάλλου η οποία κατέκτησε την 1η θέση.

Να σημειωθεί ότι η Στυαρίνα Γαρυφάλλου έχει καταγωγή από τη Γέρα, και μόλις 16 ετών ξεκίνησε να κατακτά τον κόσμο.Μεγαλώνει στη Νέα Σμύρνη, και κάθε καλοκαίρι έρχεται στη Γέρα και προπονείται από τις 6 το πρωί με τον Γιάννη Πανταζή, πατέρα της Κλέλιας Πανταζή. Από τα 12 της στην ξιφασκία, την έμαθε τυχαία από συνάδελφο του πατέρα της και ενθουσιάστηκε μόλις έπιασε το ξίφος, αποδεικνύοντας ότι αυτό το άθλημα, ευγενές στην καταγωγή, δεν είναι καθόλου υπόθεση… αντρική!Θεσμοί και πολιτεία δεν πληρώνουν ούτε το κόστος συμμετοχής στους αγώνες, στα ταξίδια, στις προπονήσεις και τους γιατρούς.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ