× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ένα πεντάστερο «διαμάντι» στην Κράτηγο

Το νέο ξενοδοχείο «Mythical coast» του ομίλου Κούσκου, ξεκίνησε να λειτουργεί στην περιοχή της Αγριλιάς, στην Κράτηγο της Μυτιλήνης, με μεγάλο ήδη αριθμό κρατήσεων. Δείτε βίντεο και εικόνες από τις σουίτες και τους χώρους υποδοχής του συγκροτήματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/5/2023

Ένα πεντάστερο «διαμάντι» στην Κράτηγο

Με αισιοδοξία και μεγάλο αριθμό κρατήσεων για όλη τη φετινή σεζόν ξεκίνησε τη λειτουργία του, λίγο πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Πέμπτη, το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Μυτιλήνης Mythical coast το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Αγριλιά της Κρατήγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση της Εταιρείας OPTIMUM TARGET, υπεύθυνος της οποίας είναι ο Θεόδωρος Κούσκος, με την οποία ανακαινίστηκε εκ βάθρων το παλιό ξενοδοχείο «Κάτια», που λειτουργούσε πριν πολλά χρόνια στην περιοχή.

Το «Ν» επισκέφθηκε το νέο ξενοδοχείο και μίλησε με την υπεύθυνη λειτουργίας του, Δήμητρα Κούσκου η οποία αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται σημειώνοντας ότι στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία στο νησί της Λέσβου ενός πόλου έλξης για επισκέπτες που ενδιαφέρονται για ιαματικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ευεξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημείωσε το Mythical coast ξεκίνησε να λειτουργεί τη Μεγάλη Πέμπτη και ήδη υπάρχει μεγάλος αριθμός επισκεπτών και κρατήσεων για όλο το καλοκαίρι.

«Το συνολικό έργο, ανακαίνισης και αναβάθμισης του κτηρίου,  σημείωσε η κ. Κούσκου, διήρκησε περίπου τρία χρόνια και σήμερα πλέον με αισιοδοξία και ενθουσιασμό για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, υποδεχόμαστε τους πρώτους πελάτες μας σε ένα σύγχρονο χώρο υψηλών προδιαγραφών»

Το Mythical coast έχει συνολικά 91 δωμάτια και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 182 ατόμων περίπου. Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου εστιάζουν στην ευεξία η οποία σε συνδυασμό με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον της περιοχή προσφέρει ιδανικό πακέτο διακοπών, ξεκούρασης και χαλάρωσης στους επισκέπτες που θα το επιλέξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημείωσε η Δήμητρα Κούσκου το ξενοδοχείο συνεργάζεται με μεγάλες Σκανδιναβικές τουριστικές εταιρείες ενώ παράλληλα είναι ανοιχτό σε κάθε Έλληνα ή ξένο επισκέπτη που επιθυμεί να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του.

 «Το ξενοδοχείο μας εστιάζει στην ευεξία και στη χαλάρωση και διαθέτει SPA, Κέντρο Θαλασσοθεραπείας, σάουνες και χαμάμ. Στόχος μας είναι μέσα στο πακέτο των υπηρεσιών μας να συμπεριλάβουμε και τις εγκαταστάσεις των ιαματικών λουτρών του Πολιχνίτου οι οποίες αυτή την περίοδο ανακαινίζονται και σύντομα θα είναι διαθέσιμες για τους επισκέπτες μας και τους κατοίκους του νησιού φυσικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός συνεδριακού κέντρου 100 ατόμων στο ξενοδοχείο το οποίο θα προσελκύσει συνεδριακό τουρισμό.

Γενικότερα όπως επισήμανε η κ. Κούσκου το Mythical coast και οι εγκαταστάσεις των ιαματικών πηγών του Πολιχνίτου, είναι τα βασικά προγράμματα που θέλει να αναπτύξει η εταιρεία στο νησί.

«Η οικογένειά μας κατάγεται από τη Λέσβο, αγαπάμε τον τόπο αυτό και θέλουμε μέσα από τη δραστηριότητά μας να αναπτύξουμε τον ιαματικό τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης και ανάπτυξης για το νησί» κατέληξε η κ. Κούσκου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησε στο Mythical Coast η ημερίδα για τον Ιαματικό Τουρισμό

Με προσκεκλημένους επιστήμονες και γιατρούς από όλη την Ελλάδα. Πρόεδρος της Ημερίδας ο Γιώργος Πατούλης τ. περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αποκρυπτογραφήσαμε τον σχεδιασμό του νέου ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου

Δείτε εδώ πως θα χρηματοδοτηθούν η επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και άλλες δράσεις -Συνέντευξη του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Γιώργου Πλακωτάρη
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ελαφρά μείωση της δηλωμένης ανεργίας το Μάρτιο στο Βόρειο Αιγαίο

Γυναίκες το 65% των ανέργων της χώρας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΟΡΑ

«Καμπάνες» σε 11 επιχειρήσεις για «μαϊμού» εκπτώσεις

Aνάμεσα τους και η επιχείρηση αθλητικών ειδών Cosmos Sport που έχει υποκατάστημα στη Μυτιλήνη
ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις κι όχι απολύσεις έχει ανάγκη η ΔΕΥΑ Λέσβου

Επείγουσα έκκληση από το Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ Λέσβου για την ανάγκη να διατηρηθούν στο δυναμικό της εταιρεία οι 13 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν κατά την πανδημία του Covid – 19
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανω κάτω οι πληρωμές των συνδεδεμένων επιδοτήσεων

Έκλεισε η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ για να γίνουν πληρωμές αλλά θα ανοίξει ξανά για την υποβολή κι άλλων δικαιολογητικών. Δεν πιάνει τον στόχο καταβολής 700 εκατ. ευρώ ως το Πάσχα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Welcome» Μητσοτάκη στους Τούρκους από τη Μυτιλήνη

«Είμαστε από την επιτροπή υποδοχής» τόνισε χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός στα αγγλικά, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΡΟΤΕΣ

Εκτενής συζήτηση για το καθεστώς ενίσχυσης του κόστους μεταφοράς των ζωοτροφών

Κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί, έμποροι ζωοτροφών και μεταφορείς της Λέσβου ζητούν αύξηση της ενίσχυσης για την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους μεταφορά των ζωοτροφών στα νησιά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του Aqua Blue

Δείτε τις ώρες αναχώρησης από Λαύριο και Καβάλα του πλοίου που θα εξυπηρετεί την άγονη γραμμή της Λήμνου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Αγανάκτηση για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις στη Λήμνο

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από τον Έπαρχο Λήμνου, την Δήμαρχο Λήμνου και τον Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ημέρα Καριέρας από τους Φοιτητές

Διοργάνωσαν Ημερίδα για δεύτερη χρονιά οι φοιτητικοί Σύλλογοι Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη