× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στη γενέτειρα του τον Μεσότοπο μιλάει απόψε ο Ιάσων Πιπίνης

Στην συγκέντρωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρώην βουλευτής νομού Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής, ο οποίος έχει εκφράσει ανοικτά τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ. Πιπίνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/5/2023

Στη γενέτειρα του τον Μεσότοπο μιλάει απόψε ο Ιάσων Πιπίνης

Στη γενέτειρα του, τον Μεσότοπο Λέσβου, μιλάει απόψε στις 7 το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. στον νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ολοκληρώνω την προεκλογική μου δραστηριότητα εκεί από όπου ξεκίνησα πέρυσι, το αγαπημένο μου χωριό τον Μεσότοπο. Στον τόπο όπου έχω τις παιδικές μου αναμνήσεις, όπου βρίσκεται το σπίτι μου, η οικογένεια μου και τα συμφέροντα μου», αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.

Η ανοικτή συνάντηση με κατοίκους θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Μεσοτόπου, όπου ο κ. Ιάσων Πιπίνης θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για τον νομό Λέσβου και ειδικότερα για τη Δυτική Λέσβο. «Η Δυτική Λέσβος, από όπου κατάγομαι, έχει τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες. Δεσμεύομαι έχοντας την ιδιότητα του βουλευτή, να δρομολογήσουμε λύσεις για τα πιο βασικά προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου», τονίζει ο κ. Πιπίνης.

Στην συγκέντρωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρώην βουλευτής νομού Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής, ο οποίος έχει εκφράσει ανοικτά τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του κ. Πιπίνη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ