× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Συζητώ με τους πολίτες για την αλλαγή που οφείλουμε να κάνουμε πράξη»

Η υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Βάσω Χοχλάκα συνεχίζει τις περιοδείες και συζητά με πολίτες και εργαζόμενους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/5/2023

«Συζητώ με τους πολίτες για την αλλαγή που οφείλουμε να κάνουμε πράξη»
Στις  υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης, στην Πολεοδομία, στη ΔΕΥΑΛ, στα ΚΕΠ, και στις υπηρεσίες της  Ελληνικής Αστυνομίας, περιόδευσε την Πέμπτη η υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Βάσω Χοχλάκα. Στις επαφές της η υποψήφια βουλεύτρια με τους πολίτες και τους ένστολους συζήτησε θέματα  που απασχολούν την τοπική κοινωνία και ειδικότερα υπηρεσιακά ζητήματα των εργαζομένων. 
Η Βάσω Χοχλάκα στάθηκε ιδιαίτερα στους εργαζόμενους στο Δήμο Μυτιλήνης και στις υπηρεσίες του καθώς για πολλά χρόνια συνεργάστηκε μαζί τους στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας τους δημότες του τόπου μας. 
Συνεχίζοντας τις επισκέψεις της η υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ σε περιοχές της Λέσβου, συνομίλησε με τους κατοίκους του νησιού για τα ζητήματα της καθημερινότητας, για την  εγκατάλειψη των χωριών τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τις προοπτικές του τόπου μας. 
Στην πόλη της Μυτιλήνης και στις γειτονιές της, η Βάσω Χοχλάκα, συζητά μεταξύ άλλων και για ένα διαφορετικό πολιτικό παράδειγμα, αναγκαίο για τα νησιά μας, το οποίο θα στηρίζεται σε μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη, με ισχυρό κοινωνικό κράτος, με ισχυρούς θεσμούς, σε ένα σύστημα που θα προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα δίνει προοπτική στον τόπο και στη νέα γενιά.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια «συζητώ για την Αλλαγή που οφείλουμε ΜΑΖΙ να κάνουμε πράξη στις 21 Μαΐου». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ