× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδείες Αρη Χατζηκομνηνού σε Νοσοκομείο και Αστυνομία

Συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/5/2023

Περιοδείες Αρη Χατζηκομνηνού σε Νοσοκομείο και Αστυνομία

Χθες Πέμπτη 18 Μαίου , ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Αρης Χατζηκομνηνός, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου είχε ένα εποικοδομητικό διάλογο με τους εκπροσώπους του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αυγερινό Ξενοφών, για θέματα που απασχολούν τις ανάγκες του νοσοκομείου, τόσο σε υποδομές (ψυχιατρική κλινική, κ.λ.π.) όσο και σε έλλειψη γιατρών σημαντικών ειδικοτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης και έλλειψης αναγκών δήλωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Γιώργο Καμπούρη, αφού από την θητεία του σαν Διοικητής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, έδωσε αγώνες για να κάνει πράξη το όραμά του, ώστε κάθε συνάνθρωπός μας να έχει την υποστήριξη και την φροντίδα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει το βάρος της ασθένειάς του.

Στη συνέχεια των επισκέψεων του στο πλαίσιο της προεκλογικής του επικοινωνίας, συναντήθηκε με την διοίκηση της αστυνομίας στο Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης, έγινε αναφορά σημαντικών θεμάτων από τον κ. Ντουρουντού Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου και τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας κ. Βαζούρα και τέλος αφού χαιρέτησε όλους τους αστυνομικούς υπαλλήλους στέλνοντας μήνυμα στήριξης, ειλικρίνειας και δύναμης στους αγώνες τους, δεσμεύτηκε ότι θα είναι η φωνή τους όπου και όταν χρειαστεί, όπως έκανε πάντα για τα δικαιώματα των αστυνομικών υπαλλήλων.

Δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και το τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης και σε συνάντηση με την Διοικήτρια την κ. Χρύσα Βακάλη, έγινε αναφορά σε ελλείψεις και θέματα που αντιμετωπίζει η Τροχαία στην πόλη μας και για την προσπάθεια που γίνεται από όλους, ώστε η πόλη μας να γίνει μια έξυπνη πόλη, προσβάσιμη για όλους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ