× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Την Κυριακή υπογράφουμε Συμβόλαιο Αλλαγής με τους συμπολίτες μας»

Δήλωση του Γιάννη Μπουρνού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/5/2023

«Την Κυριακή υπογράφουμε Συμβόλαιο Αλλαγής με τους συμπολίτες μας»

Μια μακρά προεκλογική περίοδος μόλις έφτασε στο τέλος της. Με τους συναγωνιστές μου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου και Λήμνου διανύσαμε ατελείωτα χιλιόμετρα επισκεπτόμενοι δεκάδες χωριά και γειτονιές του Νομού μας, μιλώντας με τους συμπολίτες μας, ακούγοντας λόγια ενθάρρυνσης, τις απόψεις τους, αλλά και τις αγωνίες τους και τις κριτικές τους. Το μήνυμα του πολιτικού Συμβολαίου Αλλαγής με τον Αλέξη Τσίπρα έφτασε παντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αδιάκοπη δουλειά της τετραετίας, με τις 1355 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις σε 1388 μέρες βουλευτικής θητείας, αλλά και η παρουσία μας δίπλα στους συμπολίτες του Νομού μας, σε κάθε αγώνα και σε κάθε διεκδίκηση, έχει αποδώσει καρπούς. Τη νιώθαμε σε κάθε μας βήμα, όπως νιώθαμε και την επιθυμία του κόσμου να πάρει ανάσα, να απαλλαγεί από μια ασφυκτική, αυταρχική και διεφθαρμένη κυβέρνηση, που συνέτριψε τα όνειρα και τις ελπίδες τους για μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Οι πολίτες αγκαλιάζουν με αισιοδοξία το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής και την προοπτική της προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Μέσα από τη γόνιμη και ζεστή επαφή που έχω με τους συμπολίτες μου, τους ζητώ να ανανεώσουμε την Κυριακή τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε μαζί από το 2019 μέχρι σήμερα. Για να συνεχίσουν να έχουν τα νησιά μας ισχυρή φωνή στη νέα Βουλή, αλλά και στη νέα, δημοκρατική και προοδευτική κυβέρνηση της πατρίδας μας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ