× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο οι Μυτιληνιοί

Ρεπορτάζ του «Ν» έξω από τα εκλογικά κέντρα της πόλης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/5/2023

Ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο οι Μυτιληνιοί

Την ελπίδα πως οι εκλογές θα φέρουν ένα καλύτερο αύριο για την χώρα εκφράζουν δεκάδες ψηφοφόροι που μίλησαν στην κάμερα του «Ν» έξω από τα εκλογικά κέντρα. Οι περισσότεροι από αυτούς τόνισαν πως υπάρχει μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα, ωστόσο δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ ώρα στην ουρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρκετοί κυρίως ηλικιωμένοι έψαχναν να βρουν το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν. Η ψηφοφορία στην πόλη της Μυτιλήνης, ως τις πρώτες απογευματινές ώρες διεξάγονταν, χωρίς να καταγραφούν ιδιαίτερα προβλήματα.

 

Οι νέοι σε ηλικία ψηφοφόροι ελπίζουν πως οι εκλογές θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές πολιτικές αλλαγές. Αλλαγές που θα επιτρέψουν στην Ελληνική οικονομία να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας ώστε οι νέοι να αποκατασταθούν εργασιακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση οι ψηφοφόροι τόνιζαν πως η συμμετοχή στις εκλογές είναι δημοκρατικό δικαίωμα αλλά και υποχρέωση όλων μας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ