× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Θα παραμείνω παρών στις πολιτικές διεργασίες του νομού Λέσβου»

Ο Ιάσων Πιπίνης για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Λέσβο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/5/2023

«Θα παραμείνω παρών στις πολιτικές διεργασίες του νομού Λέσβου»

«Παρών στις πολιτικές διεργασίες του νομού Λέσβου» δηλώνει ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα σε τοπικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πιπίνης, αν και τρίτος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., όπως αναφέρει, ξεπέρασε «σε αριθμό ψήφων τον πρώτο του ΠΑΣΟΚ που εξελέγη βουλευτής, τον πρώτο του ΚΚΕ» και είχε παρόμοιο ποσοστό με τον πρώτο του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγη βουλευτής. Ευχαρίστησε τη γενέτειρα του τον Μεσότοπο, που τον ανέδειξε «πρώτο μεταξύ όλων των υποψηφίων», όπως αναφέρει.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ιάσονα Πιπίνη: «Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας δικαιώνει το έργο της κυβέρνησης και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι πολίτες ενέκριναν την βασική επιλογή της Ν.Δ. για αυτοδύναμη κυβέρνηση. Σε τοπικό επίπεδο, καταφέραμε η Νέα Δημοκρατία στη Λέσβο να ξεπεράσει τη διαφορά από το δεύτερο κόμμα που κατέγραψε στην επικράτεια, με περίπου 25 μονάδες.

Ευχαριστώ θερμά τους περίπου 2.5000 συμπολίτες μου που με εμπιστεύθηκαν στη Λέσβο, στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο και πίστεψαν στις προτάσεις μου. Ειδικότερα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συγχωριανούς μου στον Μεσότοπο, που με ανέδειξαν πρώτο από όλους τους υποψήφιους, από όλα τα κόμματα (Πιπίνης 125, Αθανασίου 40, Χατζηκομνηνός 8).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μια δεύτερη ανάγνωση, σε αριθμό ψήφων ξεπέρασα τον πρώτο στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ που εξελέγη βουλευτής, τον πρώτο στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και κατέγραψα περίπου το ίδιο ποσοστό με τον πρώτο του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγη βουλευτής. Το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό αποχής στον νομό μας, πάνω από το 50% και ειδικά στον Άγιο Ευστράτιο, θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιστεύω ότι έδωσα έναν αγώνα καθαρό και τίμιο, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση και ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να αναμορφώσουμε τα νησιά μας, θέτοντας τις σωστές προτεραιότητες. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, καθώς στον περίπου ενάμιση μήνα που είχαμε στη διάθεση μας, δεν είχα κανέναν μηχανισμό, ενώ είχα απέναντι μου παράγοντες του συστήματος που θέλει να ελέγχει τη Λέσβο, εδώ και δεκαετίες, αλλά και παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ που, όπως πληροφορήθηκα, έδιναν αγώνα για να μην εκλεγώ.

Ευχαριστώ δημόσια τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του, ο οποίος μου ζήτησε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στον νομό Λέσβου. Προσωπικά, θεωρώ υποχρέωση μου να τιμήσω την ψήφο των περίπου 2.500 συμπολιτών μου, που με εμπιστεύθηκαν, και θα παραμείνω παρών και ενεργός στις πολιτικές διεργασίες του νομού Λέσβου. Συγχαρητήρια στους βουλευτές του νομού Λέσβου που εξελέγησαν».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ