× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έμπλεξε και πώς ξεμπλέκει;

Εντός έδρας ήττα για τον Αιολικό από τον ΑΟ Υπάτου με 2-3, σε ένα ματς που εμφάνισε ξανά δύο πρόσωπα και δικαιούταν σίγουρα έστω την ισοπαλία

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 15/12/2019

Έμπλεξε και πώς ξεμπλέκει;
Φωτογραφία | SportLesvos.gr

Ο Αιολικός παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία του 6ου Ομίλου στη Γ΄ Εθνική μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Υπάτου με σκορ 2-3, στο ματς της 13ης Αγωνιστικής που ολοκλήρωσε τον Α' Γύρο του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο χάρη στα γκολ των Ποτουρίδη (28') -ο Αιολικός διαμαρτύρεται για οφσάιντ- και Νικολόπουλου (39').

Στην επανάληψη, ο ΑΟ Υπάτου είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Παπαχαραλάμπους (56'), ωστόσο χάρη στις αλλαγές που έγιναν ο Αιολικός μεταμορφώθηκε και μείωσε το σκορ σε 1-2 με καταπληκτικό γκολ του Αγριμάκη (73') μετά από σέντρα του Κρητικού.

Ενώ η ομάδα της Μυτιλήνης πίεζε για την ισοφάριση και ζήτησε πέναλτι (77') σε χέρι αμυντικού, μια λανθασμένη έξοδος του Σφύρλα έδωσε την ευκαιρία στον Κακκαβά να πετύχει το 1-3 (80'). Παρ' όλα αυτά ο Αιολικός αντέδρασε, κέρδισε πέναλτι στο 82ο λεπτό και με γκολ του Μπουρού μείωσε σε 2-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πίεση αυξήθηκε, αλλά στις κλασικές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από πλευράς Αιολικού ακόμα και για την ολική ανατροπή, ο Καλόμπο και ο Μπουρούς σε δύο περιπτώσεις νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα Κραβαρίτη, που κράτησε το 2-3 ως το τέλος.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Παππάς-Αντωνάκας): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης (49' Παλαμουτσής), Κρητικός, Μπάρκας, Τσομπανέλλης (62' Καλαμποκάς), Σπόλιαριτς (89' Καλόμπο), Κατσίκης, Κόρνεφ (55' Αλαγιάννης), Μπουρούς, Λαμπράκης

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Π. Κωνσταντακόπουλος): Κραβαρίτης, Σβίγγος, Οικονομόπουλος, Γκούμας, Παπαχαραλάμπους (89' Καράι), Ταυταρίδης, Δέδες, Σπέτσι (81' Μιλς), Νικολόπουλος (71' Σπηλιώτης), Ποτουρίδης (63' Κακκαβάς), Σαχσανίδης

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ