× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Σκέφτηκα την παραίτηση, αλλά δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω»

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του STAR ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσίευση 30/5/2023

«Σκέφτηκα την παραίτηση, αλλά δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω»

«Το πρώτο που σκέφθηκα μετά την ήττα, ήταν η παραίτηση. Δεν είμαι μηχανή είμαι άνθρωπος. Αλλά δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω. Σκέφτηκα τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ως στήριγμα τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του STAR ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για σοκ τη βραδιά των εκλογών, που προκάλεσε αισθήματα θλίψης και απογοήτευσης. «Δεν το περιμέναμε. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ψάχνουμε να βρούμε τα αίτια του αποτελέσματος σε εμάς: στον τρόπο που επικοινωνήσαμε το μήνυμα μας, στην εικόνα Βαβυλωνίας που εξέπεμπαν τα στελέχη μας» είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε «στρατηγικό εγκλωβισμό» την απλή αναλογική, καθώς όπως είπε «δεν βρήκαμε ανταπόκριση από καμία πολιτική δύναμη».

«Θέλαμε ένα πολιτικό σύστημα με προγραμματικές συγκλίσεις συνεργασίες αλλά το πολιτικό σύστημα δεν ήταν ώριμο και αυτό ακολούθησε και η πλειοψηφία των πολιτών που επιθυμεί κυβερνήσεις αυτοδυναμίας» σημείωσε.

«Έχουμε εναλλακτικό πρόγραμμα και σχέδιο εξουσίας από αυτό που έχει η ΝΔ. Εμείς είπαμε πως πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα, καταθέσαμε δημόσια τις προτάσεις μας αλλά βρήκαμε εχθρική στάση από τα άλλα κόμματα» συμπλήρωσε.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ