Εκδήλωση του RAD Music International στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
Γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος που δραστηριοποιείται στην Λέσβο
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/6/2023

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα των προσφύγων, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος RAD Music International θα γιορτάσει τα 5 χρόνια λειτουργίας του στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, με μια τετράωρη εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 10.00 το βράδυ. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.
Στο κάλεσμα του ο Σύλλογος αναφέρει:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση για τα 5 χρόνια λειτουργίας του Εκπολιτιστικού μας Συλλόγου RAD Music International κατά την παγκόσμια ημέρα προσφύγων την Τρίτη 20/06/2023 18:00-22:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Για εμάς είναι ένα σημαντικό γεγονός καθώς θα γιορτάσουμε τα γενέθλια το Εκπολιτιστικού Συλλόγου μας και μία τόσο σημαντική και εμβληματική ημέρα, με στόχο να φέρουμε κοντά όλους τους ανθρώπους – πρόσφυγες, ντόπιους και διεθνείς– μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες.
Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαφορά μέσα από τις δραστηριότητες που μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα, να δημιουργήσουμε θετική και δημιουργική διαπολιτισμική αλληλεπίδραση και να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες να κάνουν βήματα ένταξης στην κοινωνία της Μυτιλήνης.
Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι έχουμε τις μαρτυρίες προσφύγων που ήταν παλιότερα στη Λέσβο και δηλώνουν για τις εκδηλώσεις μας ότι ήταν τα πρώτα πράγματα που έκαναν μέσα στην κοινωνία της Μυτιλήνης, η πρώτη πράξη ένταξης και αλληλεπίδρασης με τους ντόπιους στην καρδιά της πόλης και έξω από το ΚΥΤ της Μόριας και του Μαυροβουνίου αργότερα».