× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πάνω από 5,9 εκατ. ευρώ μοίρασε το Μάιο το λαϊκό λαχείο

11 τυχεροί παίκτες κέρδισαν από 5.000 ευρώ ο καθένας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/6/2023

Πάνω από 5,9 εκατ. ευρώ μοίρασε το Μάιο το λαϊκό λαχείο

Μεγάλα κέρδη μοίρασε τον Μάιο το Λαϊκό Λαχείο. Σε πέντε κληρώσεις διένειμε συνολικά 5.931.790 ευρώ.

Αναλυτικά:

  • 11 τυχεροί παίκτες κέρδισαν από 5.000 ευρώ
  • 151 παίκτες κέρδισαν από 1.000 ευρώ
  • 169 παίκτες κέρδισαν από 200 ευρώ
  • 1.319 παίκτες κέρδισαν από 100 ευρώ
  • 300 παίκτες κέρδισαν από 50 ευρώ
  • 554.509 παίκτες κέρδισαν από 10 ευρώ

Το Λαϊκό Λαχείο διατίθεται από τους λαχειοπώλες και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η εβδομαδιαία κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, στις 19:00, και μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

 

Σχετικά με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο - ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη, που εκτείνεται έως το 2026. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ δύο κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε. και Scientific GamesInt'l.

 

Σχετικά με τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

 

 

Σχετικά με την ScientificGamesIntl

 

Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Η SGI είναι η εταιρεία που δημιούργησε το 1974 την κατηγορία του ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ, διαθέτοντας εμπειρία σχεδόν 50 χρόνων στη συγκεκριμένη κατηγορία που η ίδια δημιούργησε, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια και επαγγελματισμό, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση την τεράστια εμπειρία που διαθέτει, η SGI εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, όπου σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και με τo ολοκληρωμένο, καινοτόμοo και ασφαλές σύστημα παραγωγής παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε λοτταρίας.

 

Έτσι και πάντα με στόχο την ποιότητα και την ασφάλεια μέσα από μια πελατοκεντρική προσέγγιση η εταιρεία αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες υποστηρίζονται από υψηλή τεχνολογία και αποτελούν πρότυπα στην αγορά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Δεν μπαίνει πλαφόν στο ελαιόλαδο δηλώνει η κυβέρνηση

Προειδοποιεί με πρόστιμα τις τυποποιητικές επιχειρήσεις αν κερδοσκοπήσουν ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας
ΕΛΛΑΔΑ

10 ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη Λέσβο

Η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τη λέξη Λέσβος; Μα φυσικά το ούζο! Είναι η Λέσβος όμως απλά ένα νησί που παράγει ούζο; Φυσικά και όχι!
ΕΛΛΑΔΑ

Ο «χάρτης» των πληρωμών για την περίοδο 2 ‑ 6 Οκτωβρίου

Δείτε τα επιδόματα και τις συντάξεις που θα πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Δοκιμαστική ενεργοποίησης των σειρήνων συναγερμού

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» σε όλη την χώρα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα δρομολόγια των άγονων ακτοπλοϊκών γραμμών του Οκτωβρίου

Δείτε τις μέρες και τις ώρες αναχώρησης των πλοίων από τα λιμάνια της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης
ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς νερό παραμένουν οι κάτοικοι του Βόλου

Υποχωρούν τα νερά στην Καρδίτσα
ΕΛΛΑΔΑ

Κέρδη για το πρώτο εξάμηνο του 2023 ανακοίνωσε η Group Attica

Αύξηση τζίρου στα 47,49 εκατ. ευρώ πέτυχε η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο ακτοπλοϊκή εταιρεία και λειτουργικά κέρδη.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ανακάμπτουν οι τουριστικές εισπράξεις του Βορείου Αιγαίου

Στα 52,6 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα έσοδα του πρώτου εξαμήνου του 2023 και ξεπέρασαν τα έσοδα του πρώτου εξαμήνου του 2019
ΕΛΛΑΔΑ

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ» παράταση ως τις 10 Οκτωβρίου

Νέα προθεσμία υλοποίησης παρεμβάσεων από τους ωφελούμενους
ΕΛΛΑΔΑ

Οι υποχρεώσεις των αγροτών για να μην χάσουν τις επιδοτήσεις

Ανακοινώθηκε ο οδηγός με τις αιρεσιμότητες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Τι ισχύει φέτος για τον αντιγριπικό εμβολιασμό

Έντονη αντίδραση των φαρμακοποιών για την υποχρεωτική έκδοση ιατρικής συνταγής για τον εμβολιασμό
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ραντεβού έως τέλος Δεκεμβρίου για τις νέες ταυτότητες

Στόχος μέσα σε 2,5 χρόνια να έχουν αντικατασταθεί όλες οι παλιές, λέει ο Γιάννης Οικονόμου