× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λευκή Νύχτα, επίδειξη μόδας και καλοκαιρινό πάρτι στην αγορά της Μυτιλήνης

Λαμπερές εκδηλώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Η λευκή νύχτα θα πλαισιωθεί από γνωστό μουσικό συγκρότημα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που θα μαγειρέψει στην Ερμού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/6/2023

Λευκή Νύχτα, επίδειξη μόδας και καλοκαιρινό πάρτι στην αγορά της Μυτιλήνης

Μεγάλα σχέδια για λαμπερές εκδηλώσεις και πρωτότυπες δράσεις στην αγορά της Μυτιλήνης και σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης έχει για το φετινό καλοκαίρι ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης στα πρότυπα της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης της Λευκής Νύχτας που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο. Ακολούθησαν βέβαια και άλλες επιτυχημένες δράσεις με εορταστικές νύχτες την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι οποίες αποτέλεσαν πόλο έλξης εκατοντάδων καταναλωτών στα καταστήματα της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ,ήδη έχει ορισθεί η ημερομηνία για τη νέα Λευκή Νύχτα η οποία θα πραγματοποιηθεί κοντά στις 10 Αυγούστου ενώ οι δράσεις της θα επεκταθούν σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της Μυτιλήνης.

Ο προγραμματισμός που συζητά ο Εμπορικός Σύλλογος είναι η γιορτή να πλαισιωθεί με ένα μουσικό συγκρότημα το οποίο θα μπει στο κέντρο της Ερμού και με άλλα τοπικά μουσικά συγκροτήματα τα οποία θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της αγοράς και εμπορικών δρόμων της Μυτιλήνης. Μουσική εξάλλου θα παίζουν και γνωστοί DJ της Λέσβου. Στόχος είναι η βραδιά να θυμίζει ένα ατέλειωτο μουσικό καλοκαιρινό πάρτι, με πολύ κόσμο και ευχάριστη διάθεση.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή της γνωστής παρουσιάστριας και σεφ Αργυρώς Μπαρμπαρίγου η οποία θα μαγειρέψει και θα σερβίρει μεζεδάκια στον κόσμο που θα κατέβει εκείνη την ημέρα στην αγορά της πόλης.   

Το δεύτερο μεγάλο event που σχεδιάζει ο Εμπορικός Σύλλογος είναι μία εντυπωσιακή πασαρέλα μόδας στην οποία θα συμμετέχουν τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης της πόλης μας. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στη μαρίνα της Μυτιλήνης αν και εξετάζονται και άλλοι χώροι για τη συγκεκριμένη δράση.

Τις επόμενες ημέρες εξάλλου οι έμποροι της πόλης μας ετοιμάζονται και για ένα ακόμη event το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ένα καλοκαιρινό πάρτι στην πλαζ Τσαμάκια της. Μάλιστα επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος ψυχαγωγίας επειδή είναι εντός της πόλης και είναι εύκολα προσβάσιμος σε όλο τον κόσμο ακόμη και χωρίς αυτοκίνητο. Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου είναι μέσα από αυτή τη δράση να έρθουν πιο κοντά τα μέλη του και να περάσουν όμορφες στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ερώτηση Χαρίτση για την έλλειψη εργατών γης

Ζητά την άμεση λήψη μέτρων από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και την κυβέρνηση
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτά είναι τα χρυσά... Ιταλικά ελαιόλαδα

Μέσες μηνιαίες τιμές χονδρικής από 8,7 ως 22,5 ευρώ ανά κιλό
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μαθητές των Γεωπάρκων της Λέσβου και της Γερμανίας

Πρωταγωνίστησε το Γυμνάσιο Αγιάσου και το Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους
ΑΓΟΡΑ

Το χειμερινό ωράριο της αγοράς

Από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου έως τις αρχές Μαΐου
ΕΡΓΑΣΙΑ

«Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου»

Και να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες με μόνιμο προσωπικό ζητά η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις στο βόρειο Αιγαίο

691 γεννήσεις και 1.300 θάνατοι στο νομό Λέσβου το 2022
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει τις τραπεζικές συναλλαγές η υπηρεσία IRIS

Επανάσταση στις συναλλαγές για καταναλωτές, επιχειρήσεις και Δημόσιο φέρνει η υπηρεσία IRIS με απευθείας άμεσες πληρωμές δια μέσου τραπεζικών λογαριασμών
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα ελαιοκομική χρονιά με το έξτρα παρθένο στα 8,4 ευρώ

Η αγορά έχει προεξοφλήσει τα μειωμένα αποθέματα αλλά και την μικρή παραγωγή ελαιολάδου
ΕΛΛΑΔΑ

Δεν μπαίνει πλαφόν στο ελαιόλαδο δηλώνει η κυβέρνηση

Προειδοποιεί με πρόστιμα τις τυποποιητικές επιχειρήσεις αν κερδοσκοπήσουν ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας
ΑΓΡΟΤΕΣ

Πλήρη ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στο gov.gr ανακοίνωσε ξανά ο Αυγενάκης

Ποιόν προσπαθεί να πείσει ο υπουργός με τις συνεχόμενες ανακοινώσεις του για τον ΟΠΕΚΕΠΕ;
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΕΛΛΑΔΑ

Ο «χάρτης» των πληρωμών για την περίοδο 2 ‑ 6 Οκτωβρίου

Δείτε τα επιδόματα και τις συντάξεις που θα πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα