× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδεία του Σπύρου Πλάντζου σε χωριά της Λήμνου

Eπικεφαλής κλιμακίου της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/6/2023

Περιοδεία του Σπύρου Πλάντζου σε χωριά της Λήμνου

Στο Πλατύ, το Θάνος και τον Κορνό περιόδευσε ο λημνιός υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Σπύρος Πλάντζος, μαζί με κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ, όπου συνομίλησε με κατοίκους αυτών των χωριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζήτησε την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο νομό για να μεταφέρει στη βουλή όπως έκανε μέχρι τώρα τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις των συλλογικών οργάνων των εργαζόμενων, αλλά και των επαγγελματιών και των αγροτοκτηνοτρόφων. Οι βουλευτές των άλλων κομμάτων, είπε, στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να ψηφίζουν, αντιλαϊκούς νόμους. Την περασμένη τετραετία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν το 50% των αντιλαϊκών νομοσχεδίων της κυβέρνησης της ΝΔ, ενώ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, το 70% των αντιλαϊκών νομοσχεδίων. Αυτοί αποδεδειγμένα δεν μπορούν να είναι παρά συμπολίτευση στην επερχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ. Η μόνη ισχυρή αντιπολίτευση θα είναι το ΚΚΕ.

Με την ενίσχυση του ΚΚΕ και την ανάδειξη περισσότερων κομμουνιστών βουλευτών, είπε, θα δυναμώσει και η φωνή του εργαζόμενου λαού και θα μπαίνουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ