× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Όλα ήταν ψέματα...»

Την αποχώρησή της από το κόμμα της «Πλεύση Ελευθερίας» γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής της στα social media, η υποψήφια βουλευτής Β΄3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, Όλγα Δάλλα, η οποία καταγγέλλει ότι εξαπατήθηκε από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/6/2023

«Όλα ήταν ψέματα...»

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία» γράφει σε οργισμένη αντίδρασή της η Όλγα Δάλλα, υποψήφια με την Πλεύση Ελευθερίας στις εκλογές του Μαϊου, καθώς, όπως γνωστοποιεί η ίδια, η πρόεδρος του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου «πέταξε έξω τους πρώτους και έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις το παρεάκι της»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Όλγα Δάλλα, που είχε έρθει πρώτη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας στην εκλογική περιφέρεια Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών με 6.168 ψήφους, με ανάρτησή της πριν λίγο καταγγέλει πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου την έθεσε εκτός εκλόγιμων θέσεων στα ψηφοδέλτια του κόμματος που κατατέθηκαν χθες στον Άρειο Πάγο. Υπενθυμίζεται πως καθώς οι εκλογές της 25/6 θα διεξαχθούν με λίστα, δεν θα υπάρχει σταυροδοσία και θα εκλεγούν από κάθε κόμμα μόνο εκείνοι που βρίσκονται στις αντίστοιχες πρώτες θέσεις - εάν βεβαίως στην προκειμένη περίπτωση η Πλεύση Ελευθερίας περάσει το 3% πανελλαδικά

Η Όλγα Δάλλα συνοδεύει μάλιστα την ανάρτησή της με φωτογραφία της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και γραμμένη επάνω τη λέξη «ψέμα».

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους», σημειώνει χαρακτηριστικά η Όλγα Δάλλα και ανακοινώνει την αποχώρησή της από την «Πλεύση» γράφοντας συγκεκριμένα: «Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί. Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα. Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση της Όλγας Δάλλα:

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία.
Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.
Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου «καριέρα»!
Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.
Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.
Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί
Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα
Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν.
Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ