× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις της Γ.Γ.Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου

Κοντά στους ανθρώπους που φυλάνε Θερμοπύλες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/12/2019

Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις της Γ.Γ.Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου

Η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, βρίσκεται σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, στη Λέσβο, όπου συνοδευόμενη από τον πρώην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκο Πετρέλλη, τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Παύλο Μιχαλακέλη και τον Διευθυντή της 9ης ΠΕΔΙΛΣ Γιώργο Σκανδάλη πραγματοποίησε επίσκεψη στο λιμεναρχείο Μυτιλήνης, στο ΠΑΘ 080 Άγιος Ευστράτιος, σε ναυαγοσωστικό του Λιμενικού Σώματος και στον λιμενικό σταθμό του Περάματος.

Με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος/ Ελληνικής Ακτοφυλακής αντάλλαξε ευχές και τους μετέφερε θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την αποτελεσματικότητα και τις επιτυχίες του Λιμενικού Σώματος, τόσο στον τομέα της δίωξης των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου, όσο και για την ασφάλεια στη θάλασσα. Επίσης, επισκέφθηκε τη Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων του στρατού στο Πέραμα, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Νωρίτερα τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Λέσβο, τα μέλη της στρατιωτικής μπάντας της 98 ΑΔΤΕ.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ