× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Χρυσή» στην Ελλάδα η Γαρυφάλλου!

Πρωταθλήτρια της κατηγορίας νεανίδων στην ξιφασκία η 14χρονη αθλήτρια με καταγωγή από τη Γέρα της Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/1/2020

«Χρυσή» στην Ελλάδα η Γαρυφάλλου!

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ξιφασκία αναδείχθηκε η 14χρονη Σταυρίνα Γαρυφάλλου, με καταγωγή από τη Γέρα, κερδίζοντας την 1η θέση στο ξίφος ασκήσεως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νεαρή ξιφομάχος, που ζει στη Νέα Σμύρνη της Αθήνας και αγωνιστικά ανήκει στο σύλλογο «Αιγάλεω Ξιφασκία 1992», συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στην ήδη πλούσια συλλογή της.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας για τις ηλικιακές κατηγορίες εφήβων - νεανίδων διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο (18-19/1) στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η Σταυρίνα Γαρυφάλλου πέρα από το χρυσό μετάλλιο το Σάββατο και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας, εξασφάλισε επίσης την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας, που θα διεξαχθεί φέτος στο Πόρετς της Κροατίας. Ενώ την Κυριακή, κέρδισε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στο ομαδικό, με το σύλλογό της «Αιγάλεω Ξιφασκία 1992».

Το «Ν» σας είχε συστήσει τη Σταυρίνα Γαρυφάλλου από τον περασμένο Ιούλιο, παραθέτοντας τις σημαντικότερες διακρίσεις της ως τότε, αλλά και τον μεγάλο της επόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, το 2022 στο Ντακάρ της Σενεγάλης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ