× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ευχολόγια και καμία απάντηση από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης»

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/1/2020

«Ευχολόγια και καμία απάντηση από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης»

Η Λαϊκή Συσπείρωση κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου παραβρέθηκε ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης έθεσε τα προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς του νησιού μας με τις εξευτελιστικές τιμές των αγροτικών προϊόντων. Μάλιστα όπως τόνισε κατά την ομιλία του ο επικεφαλής της Γιάννης Συκάς, είναι απαράδεκτο να έχει φτάσει να πουλιέται το λάδι λιγότερο από ένα λίτρο βενζίνη. Ο υφυπουργός αρκέστηκε σε γενικότητες και ευχολόγια και δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση στα προβλήματα που ταλανίζουν και ξεκληρίζουν την αγροτιά του νησιού μας.

"Ζητήσαμε επίσης να τεθούν σε συζήτηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο για να διεκδικήσουμε λύσεις. Καλούμε τον αγροτικό κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα συζητηθεί το θέμα και να πιέσει την Δημοτική Αρχή να σκύψει πάνω στο πρόβλημα και να δώσει λύσεις".

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ