× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αιολικός θρίαμβος στο Μενίδι!

Η ομάδα της Μυτιλήνης συνέτριψε με 0-4 τον Αχαρναϊκό, κάνοντας άλμα παραμονής στη Γ' Εθνική

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 26/1/2020

Αιολικός θρίαμβος στο Μενίδι!

Με το εμφατικό 0-4 επιβλήθηκε ο Αιολικός του Αχαρναϊκού, μέσα στο Μενίδι, στο ματς της 17ης Αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Αποτέλεσμα, που αφενός δίνει αέρα παραμονής στην ομάδα της Μυτιλήνης, αφετέρου βυθίζει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα τον αντίπαλό της, ξεκαθαρίζοντας κάπως περισσότερο τις θέσεις του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αιολικός σκόραρε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Κρητικός και Αντόνοφ έδωσε προβάδισμα με 0-2 στο ημίχρονο, ενώ Λαμπράκης και Τσιπάς διαμόρφωσαν το τελικό 0-4 μέσα στο Γήπεδο του Μενιδίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς στον πάγκο του, ο Αιολικός τρέχει ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και μάλιστα δίχως να έχει δεχθεί γκολ, ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Θετικός στο ντεμπούτο του ο Μίροσλαβ Αντόνοφ, που σκόραρε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αιολικού, ενώ στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε επίσης και ο νεοαποκτηθείς Τριλιανός.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ