× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ανοιξε μόνο για μια νύχτα η δομή στη Συκαμνιά

Προκειμένου να μην ξεπαγιάσουν τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών που βγήκαν με τρεις βάρκες στην περιοχή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/2/2020

Ανοιξε μόνο για μια νύχτα η δομή στη Συκαμνιά

Ως, δύσκολη, περιγράφει τη χτεσινή νύχτα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με δημοσίευση που έκανε σε κοινωνικό δίκτυο καθώς βγήκαν στον Μόλυβο και τη Σκαμνιά τρεις βάρκες με πρόσφυγες και μετανάστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειωτέον, ότι η θερμοκρασία στην περιοχή ήταν χαμηλή και ανάμεσα στους αιτούντες άσυλο ήταν και πολλά βρεγμένα παιδιά. Ο κ. Βέρρος έδωσε εντολή να ανοίξει η δομή stage2 στη Σκαμνιά προκειμένου να μην υποφέρουν τα παιδιά. Υπενθυμίζουμε ότι μπήκε οριστικό λουκέτο στη δομή με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Όπως σημειώνει στη δημοσίευση του ο κ.Βέρρος «Επέτρεψα να ανοίξει η δομή για αυτά και μόνο, αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη . Αλλά οι εκβιασμοί - ηθικοί και άλλοι - τέλος. Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί σε οποιονδήποτε. Οι κρατικές υπηρεσίες πρέπει να κάνουν την δουλειά τους και να μη συνεργούν στις πιέσεις.

Επιτέλους από τα εκατομμύρια που ξοδεύονται ας διατεθούν μερικές πενταροδεκάρες για να υπάρχουν λεωφορεία προκειμένου να γίνεται άμεσα η μεταφορά. Μέχρι εδώ. Το Stage 2 δεν πρόκειται να ξανανοίξει για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό έγινε σαφές σήμερα, προς όλους».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ