× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κύριε Εισαγγελέα…. μαζέψτε τους επιτέλους

Aνάρτηση κατοίκων της Λέσβου με φασιστικό περιεχόμενο κάνει το γύρο του Διαδικτύου διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, τρομοκρατεί, συκοφαντεί και καλεί σε χρήση όπλων ενώ προαναγγέλλει ανατίναξη του καταυλισμού της Μόριας!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/2/2020

Κύριε Εισαγγελέα…. μαζέψτε τους επιτέλους

Μια πρωτοφανής ανάρτηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου δηλητηριάζοντας την τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Με μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι ζητά μια προσευχή για τη Λέσβο καλεί σε ένοπλη δράση. Ενώ προαναγγέλλει ως και σε ανατίναξη του καταυλισμού της Μόριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και το επίσημο κράτος θα ρωτήστε τι κάνει. Η Αστυνομία που μάλιστα διαθέτει και υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα σε κακουργηματικές πράξεις όπως οι αναφερόμενες τι κάνει. Σιωπά. Περιμένοντας άραγε τι;
Να γίνει πραγματικότητα τα όσα προαναγγέλλονται;
Το δημοσίευμα που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, αναφέρει τα παρακάτω:

ΠΡΟΣΟΧΉ! ΔΙΑΒΆΣΤΕ! ΑΦΟΡΆ ΌΛΟΥΣ!
ΑΔΈΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΞΙΌΤΙΜΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΈ!
Κάντε κάτι ΤΩΡΑ με το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ!

Στην ΜΥΤΙΛΉΝΗ θα πάρουμε τα ΌΠΛΑ! Ήδη με αυτά κοιμόμαστε! Υπάρχουν φήμες πως ομάδα ντόπιων σχεδιάζει να ΑΝΑΤΙΝΆΞΕΙ το hot stop της Μόριας! Θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ! ΔΕΝ είναι θέμα πλέον ΡΑΤΣΙΣΜΟΎ! ΑΝ αυτό αληθεύει εμείς θα είμαστε μαζί τους! Χθες πήγαν να ανατινάξουν την ΔΕΗ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ έχουν κάνει κατάληψη ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαστε 25.000 κ αυτοί έχουν ξεπεράσει τις 30.000. Όσοι λένε πως είναι 19.000... όνειρα γλυκά! Είναι περισσότεροι από μας και πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια! Είναι που κρυώνουν να κατεβάσουν το βρακί τους!

Δεν σεβάστηκαν την φιλοξενία μας! Μας ΚΑΊΝΕ και μας ΧΈΖΟΥΝ τις εκκλησίες μας καθημερινά! Μας βιάζουν τα κορίτσια μας! Το θράσος τους είναι απίστευτο!

Πριν λίγο καιρό άρπαξαν κοριτσάκι 9 ετών από το χέρι της μάνας και το έσυραν στο πάρκινγκ να το βιάσουν μέρα μεσημέρι! 10 άτομα χρειάστηκαν να το γλιτώσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις γυναίκες μας τις χουφτώνουν στον δρόμο! Τώρα πια όλες κυκλοφορούν με spray πιπεριού! Μας καίνε τα σπίτια και τα χωράφια μας τα κάψανε κai ΤΕΛΟΣ! Τώρα που φάγανε τα πρόβατα τρώνε σκύλους κai γάτες. Τα κατοικίδια τα πήραμε μέσα!

Προχθές μπήκαν σε συγγενικό μου σπίτι ενώ η κοπέλα μαγείρευε! Ευτυχώς η αστυνομία ήρθε αμέσως κ αυτό ΟΧΙ στην ΜΟΡΙΑ αλλά στην Καλλιθέα! ΑΝ εμείς τα κάναμε όλα αυτά στις χώρες τους, θα μας σφάζανε στην πλατεία! Μούρες άγριες από 82 χώρες!

Όσο ότι τα νησιά έχουν συμφέροντα όπως λεν. ΓΙΑ αυτά αναζητήστε τις τηλεφωνικές εταιρίες και τα Γερμανικών συμφερόντων καταστήματα!
Μην ξεχνάτε πως τους δώσατε κίνητρο τα 400 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ έχουν πρόσβαση!
Εμείς που τα ακουμπήσαμε ΧΟΝΔΡΑ είμαστε σε λίστα αναμονής! Αν ξεσπάσει ΕΠΙΔΗΜΊΑ ΚΟΡΩΝΑΙΚΟΥ ιού, το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ θα γίνει ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ!

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΡΟΤΕΣ

Μεγαλύτερη στήριξη στην νησιωτική αγροτική παραγωγή

Ο Στρατής Νικολάου παρουσίασε τις θέσεις της Νέας Αριστεράς για την αναθεώρηση της ΚΑΠ στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ 99 fm «Στο Νησί» και την εκπομπή «Το τεφτέρι του μανάβη»
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΥΓΕΙΑ

Εντός του 2024 ολοκληρώνεται το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου

Μέχρι τέλος του 2025 θα έχει κατασκευαστεί η νέα ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης δήλωσε ο Διοικητής της 2η ΔΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός
ΧΩΡΙΑ

Συζήτηση για τον υβριδικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Πολλές ενστάσεις για το έργο εκφράστηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η «Κίνηση Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κεντρικός στόχος της κυβέρνησης ο μετασχηματισμός της δημόσιας υγείας»

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα stonisi.gr παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κοντοζαμάνης
ΥΓΕΙΑ

Μεγάλη ανταπόκριση στις δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις

Πραγματοποιήθηκαν στον Μανταμάδο
ΧΩΡΙΑ

Πρώτο τροχαίο στη νέα επαρχιακή οδό Καλλονής‑Σιγρίου

Πρόκειται για το νέο δρόμο που εγκαινιάστηκε χτες Παρασκευή 19 Απριλίου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Μοιρασγεντής νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Επίσημη πρώτη χθες Παρασκευή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής όπου έγινε η στελέχωση των οργάνων και ο προγραμματισμός της πολιτικής δουλειάς του κόμματος εν όψει των Ευρωεκλογών
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΩΡΙΑ

Τα «μωβ ποτάμια» του ανοιξιάτικου Μoλύβου

Η πανδαισία των σαλκιμιών!
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Λέσβο ο Κασσελάκης το Σάββατο 27 Απριλίου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα επισκεφτεί το νησί στα πλαίσια της δεκαήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Λέσβος: 40% πάνω ο τζίρος σε εστίαση και καταλύματα

Διαβάστε εδώ τι οδήγησε στην εντυπωσιακή αύξηση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία στη Λέσβο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φιέστες και θεάματα αλλά από ουσία τίποτα»

Η Νέα Αριστερά Λέσβου για την σημερινή επίσκεψη Μητσοτάκη
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εθελοντική δράση μαθητών 1ου Πρότυπου Γυμνασίου Μυτιλήνη

Πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του εμπορικού λιμανιού της Μυτιλήνης